Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!
1302008428

Csaló az új Gamescore csúcstartó?

Egy közelmúltban útjára bocsájtott Xbox Live-hírlevél szerint már nem Stallion83-é a legtöbbet elért Gamescore a világon. Az új világcsúcstartó egy Lawlz I R ALT nevű illető, aki már közel egymillió pontot ért el. Vagyis csak papíron, hiszen egy hónappal ezelőtt alig 75 Gamescore-ja volt.
1301994036

Veszélyben az Xbox Live-os fiókok?

Egy magát Predatornak nevező hackernek pár nappal ezelőtt sikerült bejutnia Stephen Toulouse (Stepto) Xbox Live biztonsági főnök Live-os fiókjába, és mindezt egy hatperces videóban is megörökítette. Szerencsére nem önkényes célok vezérelték, csupán a rendszer biztonságának továbbjavítását szeretné elérni.
1299859200

Büntetésre számíthatnak az ingyen MS ponton élők

A hét közepén a The Tech Gamer egyik fórumozója mutatott meg egy trükköt, amivel a felhasználók ingyen generálhattak maguknak 160 Microsoft Pontos kódokat. A redmondi cég már kijavította a bakit, de így is hatalmas kárt szenvedett az ingyenélők miatt, ezért büntetéssel fenyegetőzik.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1296228825

Ingyenes az Xbox Live a hétvégén

Mától kezdve egészen hétfőig ingyenesen élvezheti minden Xbox 360-tulajdonos a Gold-előfizetés nyújtotta lehetőségeket az Xbox Live-on, azaz pár nap erejéig díjmentessé válik a multiplayer játék, a Video Kinect, illetve a Facebook- és Twitter-hozzáférés is. Jó szórakozást!
1296201453

Szép eredményekkel zárt a Microsoft

Míg nagytestvérünk, a HWSW, arról számolt be, hogy a Nintendo nem teljesített valami fényesen 2010-ben, mi arról számolhatunk be, hogy a Microsoft viszont igen. Nem csak az Xbox 360 eladásai voltak kiválóak, de a Kinect is szárnyalt, és az Xbox Live is minden korábbinál sikeresebb.
1296037800

Facebook és Twitter a magyar Xbox Live-on

A Microsoft bejelentette, hogy mától a magyar Xbox Live-on is elérhetővé vált a Facebook és a Twitter, s ezzel megjelent a My Community csatorna is a dashboardon. A szolgáltatások nemzetközi berkekben már tiszteletüket tették a platformon, a novemberben rajtolt hazai rendszerre viszont most érkeztek meg.
1294416023

Avatar Kinect - itt az első trailer

A Microsoft a hét elején jelentette be az új kinectes, online chatszolgáltatást, mellyel a játékosok avatárjaik gesztusain keresztül diskurálhatnak egymással. Most éppen Steve Ballmer avatárja prezentálja nekünk a szolgáltatást a Consumer Electronics Show 2011-en.
1294330963

Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.
1294315200

8 millió Kinect a boltokban, jön az Avatar Kinect

A Microsoft csupa jó hírrel tudott szolgálni a CES-en tartott sajtókonferenciáján: az Xbox 360 és a Kinect is újabb mérföldkőhöz érkezett, már ami a boltoknak leszállított példányok számát illeti, továbbá bejelentették a mozgásérzékelős kamera legújabb funkcióit, köztük az Avatar Kinectet is.