Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!
1256203740

Új jutalomrendszeren dolgozik Microsoft

Ma a cég megerősítette, hogy jelenleg egy új jutalomrendszeren dolgoznak, amellyel igyekeznek elnyerni az Xbox Live felhasználók elismerését.
1251496800

Xbox Live Arcade Sorozat Arcade játék válogatás - volume 4.

Ki gondolta volna, hogy már több mint fél év eltelt az utolsó jelentkezésem óta. Ebben a tikkasztó nyári hőségben meglehetősen pang a piac, de szerencsére az Xbox Live Arcade játékok terén egészen más a helyzet. Az előző cikkemhez képest a címek mellett megjelent egy új pont, mégpedig az „Avatar”, ami arról hivatott tájékoztatni titeket, hogy az aktuális anyagban használhatjuk-e saját avatárunkat. Itt van hát újra egy kis összefoglaló az elmúlt időszak legújabb és legjobb címeiről, mazsolázzatok belőle bátran.
1242752100

Megbélyegzik a Gamerscore-csalókat

Egyre többen vetemednek nem megengedett eszközök használatára ahhoz, hogy több Gamerscore-hoz jussanak - a Microsoft keményebben kíván fellépni ellenük.
1237923840

GDC 2009: A Castle Crashers az év XBLA-s címe

Lezárult a legutóbbi XBLA Awards szavazás, a végeredmény pedig hozta a papírformát: az év Xbox Live Arcade játéka a Castle Crashers című produktum lett.
1235895360

Az Xbox Live Arcade díjátadó jelöltjeinek listája

Újra megrendezésre kerül az XBLA Awards, ahol a játékosok szavazatai alapján a Microsoft a Live legjobb játékait díjazza majd - íme a jelöltek listája, szavazni a jövő héttől lehet!
1233356400

Xbox Live Arcade Sorozat Arcade játék válogatás - volume 3.

Nagyon rég volt már, hogy ezzel a cikksorozattal jelentkeztem, egy picit szégyellem is magam miatta, de kárpótlásul egy igencsak Maratoni harmadik résszel ajándékozlak meg titeket. Aki esetlegesen nem tudná, ez itt az XBox Live Arcade játékokról szóló sorozat legújabb része, örvendezzetek vala, mert lesz miből válogatni bőven.
1186005600

Xbox Live Arcade Sorozat Arcade játék válogatás - volume 2.

Remélem, hogy hasznosnak tartottátok a múltkori cikkemet, amiben bemutattam nektek pár közkedvelt arcade játékot az XBox Live-ról. Eljött az ideje, hogy újra összeszedjek nektek egy csokorra valót, mert olyan játékáradat lepte el a Live usereket, hogy alig bírtam kiválasztani a legérdemlegesebbeket. Főleg, hogy nagyban zajlik az E3-as rendezvény, aminek köszönhetően töménytelen mennyiségű demo, video és arcade játékkal leptek meg minket. Az olyan klasszikus címekre, mint Golden Axe, vagy a Double Dragon már ki sem térek, hiszen ezeket mindenki ismeri nem kell őket bemutatni. Akkor most lássunk újra pár címet a legjobbak közül, MP = Microsoft Point.
1180420260

Nyereséges lehet a Microsoft Xbox részlege?

Egy igen érdekes kis pénzügyi elemzés látott napvilágot a napokban, miszerint elképzelhető az, hogy nyereséges lesz az Xbox részleg!
1168642800

Xbox Live Arcade Sorozat Arcade játék válogatás - volume 1.

Ezúttal most egy kis rendhagyó cikket fogok nektek írni. Már régóta érik bennem ez a dolog, hogy kéne már írni egy nagyvonalakban átfogó cikket az X360 Live-nak egy igencsak népszerű szolgáltatásáról, mégpedig az Arcade játékokról. Azok akiknek van Live elérésük biztosan találkoztak már ezekkel a kis pár 100MB-os (néha még annyi se) játékokkal, amik valami elképesztően nagy szórakozást nyújtanak az embernek.
1157647740

Egy hétig ingyenes lesz az Xbox Live Európában

A Microsoft nem elégszik meg a több, mint - elsősorban amerikai - három milliós Xbox Live előfizetői táborral - a szolgáltatást népszerűsítendő, ingyenes hetet terveznek.