Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!
1294228800

Avatar Kinect bejelentés várható a CES-en?

Bár a Consumer Electronics Show elsődleges profilja nem ez, azért egy-két játékos bejelentésre is számíthatunk majd a napokban - a Microsoft részéről legalábbis biztosan: az előzetesen kiszivárgott információk szerint az Avatar Kinect bemutatására készülnek a redmondiak.
1293901719

Ingyenes újévi avatár-cucc az Xbox Live-on

Aki sikeresen legyűrte az Újévvel kezdődő másnaposságot és a Live-ra lépett, kedves kis ajándékkal lehet gazdagabb a Microsoft jóvoltából. Egy jópofa 2011-es szemüveget rakhatunk avatárunk orrára, hogy ezzel köszöntsük az újesztendőt a következő pár napban.
1291895817

Két ingyenes játék érhető el az Xbox Live-on

A Microsoft ugyan szűkmarkúan méri a freeware programokat, pláne az Xbox Live rendszerén, ám tegnaptól elérhető két remek arcade játék is, ami megéri a letöltést, mivel egy fikarcnyi MS pontot sem kell leszurkolnunk érte. Természetesen acsik és megnyitható extrák is helyet kaptak bennük.
1291114844

Xbox Live - összecsap Buda és Pest

A Microsoft versenyre invitálja a budapesti játékosokat, az Xbox Live hazai bevezetésének apropójából arra keresik a kérdést a szervezők, hogy vajon a főváros budai vagy pesti oldalán lakik több Xbox 360 játékos? A budaiak az Allee-be, a pestiek pedig a Westendbe menjenek, és indulhat a harc!
1290702612

Kinect - nyitott az út a független fejlesztők előtt

Hamarosan az indie fejlesztők is kihasználhatják a mozgásérzékelős kamera lehetőségeit, hogy továbbra is innovatív és Kinect-kompatibilis játékokkal árasszák el az XBLA kínálatát. Ezzel minden eszköz megadatik a kis csapatok számára is, akik ötletesség terén még az MS-t is lekörözhetik.
1290529989

Ötödik szülinapját ünnepli az Xbox 360

Immáron öt éve annak, hogy a nagyközönség előtt is bemutatkozott a Microsoft második játékkonzolja, az Xbox 360. Míg az előző Xbox alig élte meg ezt a napot, addig az új gép esetében már úgy tűnik, hogy a redmondiak jelentősen hosszabb időre terveznek, s nem sietik el a generációváltást.
1290506410

A hétvégén ingyenes lesz az Xbox Live

A Microsoft nyílt hétvégével kedveskedik azok számára, akik nélkülözik a Gold hozzáférés nyújtotta örömöket, többek között az online játék lehetőségét. Vésse be mindenki a naptárába, hogy e héten péntektől, azaz november 26-tól egészen vasárnap estig bárki belekóstolhat a fizetős Live-ba.
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
1289469617

Itthon is elérhetővé vált az Xbox Live

A tegnapi naptól fogva hivatalosan is elérhetővé vált Magyarországon az Xbox Live. A rendszer ugyanúgy működik, mint eddig, csupán kevésbé lesz körülményes a használata; a más régiókban regisztrált profilok is átmenthetők minden egyébbel együtt a honosított fiókokba.
1288858533

Problémás az új X360 dashboard, de már javítják

Amióta a múlt héten elérhetővé vált az új Xbox 360-as kezelőfelület, mely többek között a Kinect-támogatással toldotta meg a konzolok tudását, számos apróbb hibára hívták fel a fejlesztők figyelmét a felhasználók. Többen panaszkodtak arra, hogy a játékok lefagynak, a tartalmak elvesznek. Az MS már jó részüket javította.