Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!

E3 2011: Gőzerővel tolja a Kinectet a Microsoft

Eddig főleg a nagyobb címek kapcsán tettünk említést a Kinectről; tudjuk ugye, hogy többek között a Mass Effect 3 és a Ghost Recon: Future Soldier is támogatni fogja a kamerát. Azonban a Microsoft sokkal több kinectes bejelentéssel készült az E3-ra - lássuk, melyek voltak azok!

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...

Fusion - új játéksorozat a Microsofttól?

Nagyszabású szériát terveznek a redmondiak, melynek első darabja lehet a Fusion: Genesis, ám most az amerikai védjegybejegyzést végző szervezettől tudjuk, hogy két további Fusion játék is várható a kiadótól, mely a jelek szerint Xbox Live Arcade-en teszi tiszteletét.

E3 2011: Elstartolt az Xbox E3-as weboldala

Nem semmi show-val készül a Microsoft az idei Electronic Entertainment Expo-ra, s most, hogy a redmondiak fellőtték az eseményt beharangozó aloldalukat, számos konkrétumról szerezhetünk tudomást. Ami már biztos, hogy a Gears of War 3, a Forza 4 és tengernyi Kinect játék lesz kint Los Angelesben!

HWSW: A Microsoft megvette a Skype-ot

A sajtó reggel óta kész tényként kezeli, és azóta a hivatalos bejelentés is megtörtént: a Microsoft megvásárolja a Skype-ot. A tranzakció értéke a Skype átvállalt tartozásait is figyelembe véve 8,5 milliárd dollár, amint a vevő készpénzben fizet ki. Ez a redmondiak történetének legnagyobb felvásárlása, írja a HWSW.

E3 2011: A Microsoft bejelenti az X360 utódját?

Megbízható forrás szerint, a redmondi cég már elküldte az EA-nek új konzoljának egyik korai verzióját, hogy a kiadó már most elkezdjen megbirkózni az új technológiával. A pletykák szerint a Kinect csak 2012 végéig tolná ki az Xbox 360 élettartamát, és utána már új géppel rukkolnának elő. Meredek téma.

Szépen zárta az elmúlt negyedévet a Microsoft

Óriási profittal zárta a Microsoft a harmadik pénzügyi negyedévét, az Xbox 360-nak és a Kinectnek köszönhetően jól szerepelt a szórakoztatóelektronikai termékekkel foglalkozó divízió is. A redmondiak azt ígérik, továbbra sem állnak le, és úgy néz ki, bejelentésük is lesz az E3-on.

A Microsoftnak kedvezhet a PSN leállása

A PlayStation Network felhasználók ezekben a napokban kisebb pokoljárást élnek át, egyáltalán nem megy kedvenc szolgáltatásuk, a Sony is csak hiteget mindenkit, hogy pár nap alatt újra minden szép és jó lesz. A nagy rivális, a Microsoft is kommentálta az eseményeket, őket egyáltalán nem zavarja a malőr. Sőt!

Hétvégén indul az Xbox Live Nemzetek esemény

A Microsoft ütőképes húsvéti ajándékkal örvendezteti meg a Live-ot még nem ismerő hazai játékosokat. Amellett, hogy április 21-től négy napon keresztül ingyenes lesz az Xbox Live, világrekord kísérletbe is beszállhatunk az Xbox Live Nemzetek eseményen. Ehhez csak egy Kinectre lesz szükségünk.

Jönnek az ingyenes játékok az Xbox Live-ra?

A PC-n óriási népszerűségnek örvendő free-to-play modell az Xbox 360-ra is átköltözhet, legalábbis ezt állítja az IGN megbízható forrásokra hivatkozva. A mikrotranzakciókkal jól lehet keresni, ráadásul új tömegek felé lehet nyitni a stílussal. Ha minden igaz, az újdonságra 2012-ig kell várni.