Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!
1325930458

Újabb Xbox Live-os profilokat törtek fel

Habár a Microsoft foggal-körömmel tagadja, hogy nem biztonságos lenne az online rendszere, az egyik áldozat részletesen feltárta, hogy számos hacker garázdálkodik rajta a mai napig is. A probléma szélesebb körű, mint azt gondolnánk: az ellopott accountokat eladásra kínálják.
1325698213

Tetoválásokat vásárolhatunk xboxos avatárunknak

Ráadásul valódi pénzért, ami az Xbox Live Marketplace-en elfogadott és gyakorolt tevékenység. A Microsoft szerint a tetoválás családbarát dolog, mivel a konzol is az - így ha a gyerek sír egy idióta lángnyelvért, akkor azt fel is varrathatjuk némi pénz leszurkolása után. Az atlétát se felejtsük el!
1323347400

A hétvégén ingyenes az Xbox Live

Ingyenes Xbox Live-hétvégével ünnepli a Microsoft az Xbox 360 új dashboardját, három nap erejéig mindenki szabadon multizhat a kedvenc játékaival és kipróbálhatja azokat a funkciókat is a Live-on, amiket egyébként csak a Gold előfizetők használhatnak. Holnaptól indul buli.
1321984843

A Mikulás hozza az új Xbox dashboardot

A Microsoft bejelentette, hogy december 6-án érkezik az új dasboard-frissítés, mely többek közt új felhasználói felülettel vértezi fel konzolunkat. A Windows Phone 7-hez és a jövőben megjelenő Windows 8-hoz hasonló külsőségeken kívül új közösségi funkciókat és cloud-mentést vezet be az update.
1321360224

Tízéves az első Xbox és a Halo

Mérföldkőhöz érkezett a Microsoft konzolipari jelenléte. Napra pontosan tíz éve jelent meg az első generációs Xbox az amerikai boltokban és vele együtt a Bungie sikerszériájának nyitódarabja, a Halo: Combat Evolved. Mindkét gyöngyszem hatalmas sikereket ért el és ütőképes fegyver lett a rendmondiak kezében.
1321268400

2 másodpercenként egy új Xbox Live felhasználó

Az Xbox Live egy hatalmas sikertörténet. Még az Xbox idején kezdődött, s rögtön utat mutatott a konzolok jövőbeni fejlődéséhez, hiszen előtte a netes játék és a konzolok kapcsolata nem volt éppen felhőtlen. A siker azóta is tart, s jelenleg az egyik legnépszerűbb online közösség.
1319476850

Microsoft: növekvő bevételek, kevesebb Xbox

A Microsoft a múlt hét végén kiadta a szeptember 30-án véget ért negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, melyben növekvő bevételekről, csökkenő profitról és kevesebb eladott Xbox 360-ról számolt be. A konzol ettől függetlenül még mindig népszerű, és a Gears of War 3 is aratott.
1318149708

Jönnek az élő UFC-meccsek Xbox Live-ra

Bár a hazai felhasználóknak valószínűleg inkább csak érdekesség, december 1-jén letölthetővé válik az Xbox Live-on a UFC-alkalmazás, amely segítségével élőben követhetjük majd a MMA-bajnokság eseményeit. Minden mérkőzésért külön kell fizetni, cserébe pedig egy rakás kiegészítő feature-t kapunk.
1317906032

Windows Phone 7-tel is irányíthatjuk konzolunkat

A Microsoft heti bejelentései között egyáltalán nem törpül el az a tény, hogy a Windows Phone 7 operációs rendszerrel szerelt okostelefonunk segítségével úgy irányíthatjuk konzolunkat, mint egy sima kontrollerrel. Ezen felül játszi könnyedséggel navigálhatunk az Xbox Live-os tartalmak között is.
1316880788

Néhányakat tévesen bannoltak az Xbox Live-ról

Az Xbox Live-os bannolásokért felelős microsoftos csapat vezetője elismerte, hogy a hónap elején néhány felhasználót tévesen tiltottak ki a szolgáltatásból. A szakember szerint szoftveres hiba történt, de természetesen kárpótlásban részesítik majd az érintetteket.