L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1498045009

Felújított változatot kap az L.A. Noire?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar nem folytatást készít az L.A. Noire-hoz, hanem inkább felújítja azt, ráadásul a legvadabb hírek szerint Switchre is elkészülhet a remaster, ami VR-támogatást is kapni fog.
1412524800

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!
1366282800

Tényleg bezárhatnak az L.A. Noire alkotói

Két évvel ezelőtt már majdnem lehúzta a rolót a Team Bondi, akkor azonban az utolsó pillanatban egy ausztrál filmes cég megmentette a fejlesztőcsapatot. A legfrissebb pletykák szerint megint bajban vannak.
1359115218

Névvitába keveredett a Rockstar és Frank Darabont

Mint ismeretes Frank Darabont új TV-sorozata L.A. Noir címmel került volna a kábelcsatornákra, csakhogy a Rockstar Game perrel fenyegette a filmest, ha nem változtatja meg a nevet. Darabont fejet hajtott.
1350213813

Hivatalos: jön a Rockstar Games Collection

Nem sokkal a pletykák felbukkanása után a Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjteményes kiadásban is megjelenteti a legutóbbi címeit. A PS3-ra és Xbox 360-ra érkező csomagból nem marad ki a GTA, a Red Dead Redemption, az L.A. Noire és a Midnight Club sem.
1349955034

Érkezik a Rockstar Games Collection

Az elmúlt napokban számos online kiskereskedő - köztük a Buy.com és CDUniverse - is megszellőztette a Rockstar Games Collection létezését, mely a stúdió legutóbbi játékait gyűjti össze egyetlen csomagban, kedvezményes áron. Benne lesz a GTA IV, az L.A. Noire és a Red Dead Redemption is.
1332063000

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.
1329836400

DirectX 11-támogatást kap az L.A. Noire

Az L.A. Noire valószínűleg a világ egyik leginkább keserédes története: hatalmas pénzeket öltek bele, innovatív technológiákkal készült, egy állítólag zsarnok fejlesztő irányítása alatt. A végtermék minősége magáért beszél, a siker azonban sajnos nem volt egyértelmű.
1329217200

Az L.A. Noire jövőjén agyal a Rockstar

A fejlesztőcég hivatalos honlapján megjelent kérdezz-felelek szekció szerint a Team Bondi megszűnése ellenére nincs kizárva, hogy egykor folytatást kaphat az L.A. Noire. A Rockstar nem fog semmit elsietni, ugyanitt derült ki, hogy az első GTA V infókra is hónapokat várhatunk még.
1328270455

Veszteséges a Take-Two, késik a Spec Ops

A Take-Two nyilvánosságra hozta legfrissebb, december 31-én zárult, negyedéves pénzügyi eredményeit. A cég árbevétele 236,3 millió dollár volt, mely elmaradt a korábbi év azonos időszakának forgalmától. A kiadó emellett tisztázott pár megjelenési dátumot is.