L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1316966123

L.A. Noire - jöhet a Complete Edition

Az L.A. Noire cseh forgalmazója szerint novemberben érkezik a játék Complete kiadása, ami annak fényében különösen érdekes, hogy a Grand Theft Auto IV és a Red Dead Redemption esetében erre jóval többet kellett várni. A Rockstar egyelőre nem fűzött kommentárt a hírekhez.
1312712188

Csődbe mentek az L.A. Noire alkotói?

Mint ismeretes, az L.A. Noire-t jegyző Team Bondi sora nem ment túl egyszerűen az elmúlt hónapokban, az idegbeteg menedzsment követelései és az elképesztő munkakörülmények óriási botrányt váltottak ki. A stúdió azóta nem is tudott támogatóra lelni, a pletykák szerint már csődbe ment.
1311328835

Nem szakít a MotionScannel a Rockstar

Bár az elmúlt hónapokban minden konkurens játékfejlesztő leszólta a Team Bondi arcmimikáért felelős technológiáját, a Rockstar Games minden körülmények között kitart mellette a soron következő játékai esetében is - a GTA 5 is ezt használja majd, ez könnyen elképzelhető.
1310378400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét Harry Potterről fog szólni - már akinek persze. A kis varázsló felnőtt, és pontot tesz végre a története végére, a játékverzió is a film együtt érkezik majd, utóbbi rendhagyó módon egy nappal később, miután a kalózok sikeresen elérték, hogy a Warner feketelistára tegyen bennünket.
1310119200

Bemutatkozik az utolsó L.A. Noire DLC

Szinte még fel sem fogtuk, hogy annyi év késés és várakozás után már többször is végigjátszottuk az L.A. Noire-t, máris arról kell hírt adnunk, hogy megjött az utolsó letölthető tartalmi csomag előzetese. A Reefer Madness-ben kedvenc rendőreink egy újabb hatalmas ügybe botlanak.
1309968947

A Duke Nukem húzza vissza a Take-Two-t

Michael Pachter elemző a befektetőknek írt jelentésében arról számolt be, hogy a Duke Nukem Forever valószínűleg messze nem fogyott annyi példányban, mint korábban várták, ez pedig a játékot kiadó Take-Two eredményein is éreztetni fogja a hatását. Azért nagyon aggódni nem kell.
1309932000

Kojima érdeklődik az L.A. Noire technológiája iránt

Habár még a megjelenés előtt több nyilatkozat született arról, hogy ugyan az L.A. Noire technológiája látványos, de már most elavult, sőt, állítólag néhány konkurensnél már sokkal jobb dolgok vannak készülőben a hátsó kertben. Ettől függetlenül Hideo Kojima azért érdeklődik a dolog iránt.
1309874400

Szakítani fog a Rockstar a Team Bondival?

A hírek szerint meglehetősen elmérgesedett a helyzet a Rockstar és az L.A. Noire fejlesztője, a Team Bondi között. Mindezért elsősorban az ausztrálok menedzsmentje tehető felelőssé, s mostanra odáig durvult a helyzet, hogy a Rockstar nem is akarja kiadni a korábban annyira imádott stúdió új címét.
1308844920

Breaking: PC-re jön az L.A. Noire

A Rockstar hivatalosan is bejelentette az L.A. Noire PC-s változatát. A játék számítógépes átiratáról számtalan pletyka szólt már, azonban mint minden Rockstar-cím esetében, úgy most sem lehetett biztosan tudni, hogy a fejlesztők végül elkészítik-e a PC-s kiadást. Ez az infó viszont biztos.
1308580200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.