L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1305270034

Videón az L.A. Noire mellékküldetései

Immáron tényleg megindult a visszaszámlálás a Rockstar detektívjátékának megjelenéséig, a legfrissebb előzetesben az L.A. Noire eleddig kevésbé prezentált szegmensébe tekinthetünk bele. Nevezetesen a mellékes elfoglaltságokba. Lássuk, mivel mulathatjuk az időt a fő sztorivonal mellett!
1305131077

Jövő héten jön az L.A. Noire, itt a launch trailer

El sem hisszük, hamarosan kezünkbe vehetjük az L.A. Noire-t! Valószínűleg a Rockstar és a Team Bondi is hasonlóan örülnek, már jó előre kidobták a játék megjelenési előtti előzetesét, és emellett azt is bejelentették, hogy a hivatalos soundtrack letölthetővé válik az iTunes-on keresztül.
1304926224

L.A. Noire novellák tölthetőek le ingyenesen

Izgalmas és lebilincselő kisebb elbeszéléseket tett közzé a Rockstar Games a játék hivatalos oldalán. A Mullholland Books az L.A. Noire történetét vette alapul a novellák megszületéséhez, az első epizódhoz mi is hozzáférhetünk. Ha imádod a krimit és a noir hangulatot, ne habozz a beszerzésével!
1304670609

Három lemezen érkezik az xboxos L.A. Noire

A Rockstar Games vadi új detektívjátéka igen terebélyesnek ígérkezik, ahol a világ hatalmas, a bűntények hossza és a MotionScan technológiával rögzített 400 színész adatai már nem férnek el egyetlen kétrétegű DVD-n, a Microsoft konzolján. Az L.A. Noire dobozában tehát három lemezt fogunk találni.
1303812027

2200 oldalra rúg az L.A. Noire forgatókönyve

A múlt hét végén lezajlott Tribeca Filmfesztiválon bemutatták a Rockstar Games legújabb detektíves játékát is, ahol a fejlesztők számos érdekességet osztottak meg az érdeklődőkkel. Ez nagyságrendileg két évadnyi TV-sorozat cselekményének felel meg. Nem lesz rövid játék, az biztos.
1303483602

L.A. Noire - újabb három perc gameplay

Ahogy azt a Rockstar korábban megígérte, a minap harmadik részéhez az L.A. Noire gameplay trailersorozata. Az új anyag három perc hosszú, és szokás szerint a nyomozás és az akció menetéből mutat egy kis ízelítőt - mindenképpen érdemes megnézni, ez a játék ütni fog!
1302762255

Drámai L.A. Noire TV-reklám érkezett

A Rockstar a tengerentúli TV-csatornákon is nyomja detektíves játékuk marketingjét, s attól függetlenül, hogy 30 másodpercbe bele kell férniük a készítőknek, így is színvonalasra sikerült az előzetes. Főhősünk, Cole nem csak a gyilkosságok felderítésére törekszik, hanem a város rothadó magja ellen is küzd.
1302602400

Már a Remedy is lekörözi az L.A. Noire-t

Szegény L.A. Noire még meg sem jelent, de már minden konkurencia azt állítja, hogy jobb technikával rendelkezik. A múltkor David Cage, a Heavy Rain vezető fejlesztője mondta, hogy az L.A. Noire technológiája igazából zsákutca, most pedig a Remedy állítja, hogy már ők is jobbat csinálnak.
1302249548

Befutott a legújabb L.A. Noire gameplay trailer

Az ígéreteknek megfelelően a minap elérhetővé vált az L.A. Noire harmadik gameplay előzetese. A Rockstar látszólag semmit nem bízott a véletlenre, mindenre aprólékosan odafigyelt, hogy igazi filmhangulatot teremthessen. A megjelenés májusban várható, most pedig irány trailert nézni!
1301742014

L.A. Noire - kölcsönvett filmes szekvenciák

A Rockstar új detektívjátéka, az L.A. Noire jobb esetben újradefiniálja az interaktív film fogalmát ragyogó technológiai újításai révén, ám a sikerhez mindez kevés lesz. Számos olyan jelenetet kölcsönvett a Team Bondi, amit a negyvenes évek klasszikus noir filmekben is láthattunk. A legjobb ötöt meg is nézhetjük.