Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

Deux Ex: nincs Natal támogatás, se multiplayer

A legendás Deus Ex folytatásában mindent az egyjátékos élményre tesznek fel a készítők: nem lesz se multiplayer támogatás, sem pedig Natal.

E3 2010: Hatalmas Deus Ex plakátok a csarnokfalon

A Square Enix láthatóan meg szeretné nyomni az új Deus Ex játékot, így már pár nappal a kiállítás megnyitója előtt teleplakátolták a csarnok falait.

Deus Ex: Human Revolution - itt a legújabb trailer

Az E3-on olyan játékfelhozatal vár ránk, hogy arra szavakat nehéz találni. Az egyik személyes kedvencem az új Deus Ex, amiről most kaptunk egy igen hangulatos videót.

Vadiúj címen dolgozik az Eidos Montreal

Az Eidos Montreal menedzsere elkotyotga, hogy a Deux Ex 3 és Thief 4 mellett dolgoznak egy teljesen új, eddig még be nem jelentett játékon is. Munkaerőt keresnek.

GDC 10: Megérkezett az utolsó screenshotadag

A mai nap a búcsú napja, bezár a 2010-es Game Develeopers Conference, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének új hírek - és persze vadi új screenshotok!

GDC 10: Új trailer érkezett a következő Deus Exről

Hangulatos kedvcsináló érkezett a harmadik Deus Exről - a játék egyúttal alcímet is kapott, a fejlesztők pedig bejelentették: multi nem lesz, csak egyjátékos mód.

Human Revolution lehet a Deus Ex 3 alcíme?

Ahogy a második rész sem szimplán egy nagy kettessel jelent meg, úgy valószínűleg a következő Deus Ex is kap valami hangzatos alcímet - pont a Human Revolution lenne az?

Deus Ex 3 - Felröppent pletykák az exkluzivitásról

Érdekes pletykák kaptak szárnyra ma a Deus Ex 3 kapcsán, miszerint a játék csak PC-re készülne, ám azonnal cáfolták is ezen állításokat.

Egy harmadik játékon is dolgozik az Eidos Montreal

A Deus Ex 3 és a Thief 4 mellett egy harmadik játékon is dolgozik az Eidos kanadai stúdiója, a munkálatokban ráadásul aktívan közreműködik a Squre Enix is.

Warren Spector saját Deus Ex-folytatást készítene

Noha már gőzerővel készül a harmadik Deus Ex, ahhoz a sorozat atyjának, Warren Spectornak nem sok köze lesz, ő éppen az Epic Mickey-n szorgoskodik.