Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

Folytatásokon dolgozik az Eidos csapata

Az Eidos embere, Ian Livingstone egy interjú során sok érdekességet elárult a cég soron következő játékairól, amelyek egytől egyig folytatások lesznek.

Az Eidos Montreal hamarosan leleplezi új játékát

A már fejlesztés alatt álló szerepjáték, a Deus Ex harmadik része mellett az Eidos Montreal egy másik játékon is dolgozik, amelyet hamarosan bejelentenek.

Deus Ex: Human Revolution

A XVI. században alkotott művész és tudósembernek, Leonardo Da Vincinek tulajdonítják az anatómia területén szerzett jelentős előrelépést, aki festményeivel, találmányaival az emberiség javát szolgálta. 2027-re ugyanilyen reneszánsz fejlődésnek lehetünk tanúi, amikor túllépünk a genetikával öröklődő egyedfejlődésen és a tudomány lehetővé teszi, hogy a tehetősebbek különböző implantátumokat építsenek testükbe, amivel előnyös képességek birtokába juthatnak. És mi van azokkal, akik a földön járnak, nincs elegendő pénzük és lehetőségük a biotechnika kiaknázására? Ellentétek feszülnek egymásnak. Az RPG-s cyberpunk alapvetés, a Deux Ex trilógiává bővül hamarosan.

Éjféli screenshotvizit Gamekapocs módra

Újabb nagy adag screenshot gyűlt össze. Sok más mellett van itt Deus Ex 3, Empire: Total War, Merchants of Brooklyn, Race Pro és Riddick is!

A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.

Vadi új Deus Ex 3 infómorzsák

Egy cseh honlapnak köszönhetően új információk láttak napvilágot az Eidos Montreal által fejlesztett Deux Ex 3-ról, amely nagyszerűnek ígérkezik.

Kedd esti galériamánia a Gamekapcson

Újabb képek érkeztek a galériában. Van BioShock, Deus Ex 3, Ghost Busters, Legendary, Left 4 Dead, The Sims 3, meg sok már egyéb jóság.

Deus Ex 3 - koncepciós rajzok

A PCZone magazin hasábjain vadi új képek jelentek meg a Deus Ex harmadik részéről, amely a nem is olyan távoli jövőbe, 2027-be repíti a játékosokat.

Megváltoztatja nevét az SCi Entertainment

Az Eidost is birtokló SCi június 30-ával 177 milliós mínuszt könyvelt el, ám nem adja magát, megváltoztatja nevét és ezentúl csak a minőségi címekre utazik.

Október elején bemutatják a Deus Ex 3-at

Ezt is megéltük! A brit PC Zone magazin október elején megjelenő következő számában végre felfedik a Deus Ex sorozat harmadik részét.