Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
Típus: FPS, RPG

Az első Deus Ex 3 tervrajz, és egy kis Thief 4 hír

Dupla meglepetéssel szolgált ma számunkra az Eidos Montréal, ugyanis nem csak újabb reménysugár érkezett a Thief 4-ről, de egy Deus Ex 3 képet is kaptunk!

Prequel lesz a Deus Ex harmadik része?

A legfrissebb Deus Ex-hír alapja a teaser trailer egy bevillanó képe, mely arra enged következtetni, hogy a Deus Ex 3 a többi rész előtt játszódik majd.

Deus Ex 3 - a Tomb Raider: Legend motorjával

A Deus Ex harmadik részének hivatalos leleplezése után elkezdtek szállingózni az első információk a várva-várt folytatással kapcsolatban.

Deus Ex 3 - hivatalos bejelentés és trailer

Az Eidos tegnap este hivatalosan is bejelentette azt, amiről már évek óta tudunk. A cég montreali stúdiójában már készül a Deus Ex 3.

Készül a Deus Ex harmadik része

Patrick Melchior, az Eidos francia irodájának vezetője a MusiquePlus magazin munkatársainak kifecsegte, hogy már fejlesztik a Deus Ex sorozat harmadik részét.

Folytatódhat a Deus Ex?

Bizonyára az igazi Deus Ex-rajongók nem igazán elégedtek meg a "folytatás" néven emlegetett Deus Ex: Invisible Warral, ugyanakkor reménykedtek a visszatérésben.