World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
Típus: Kiegészítõ, MMORPG

Már készül az ötödik WoW-kiegészítő

A World of Warcraft negyedik kiegészítője, a Mists of Pandaria még idén megjelenik, amit megerősít a tény, hogy az Annual Passt vásárlók egy részének már két napja elkezdődött a bétateszt. Paul Sams azonban megerősítette, hogy további kiegészítők várhatóak a jövőben.

Hatással volt a WoW-ra a The Old Republic

A Blizzard nem közölt pontos előfizetői számot a World of Warcrafttal kapcsolatban a Star Wars: The Old Republic megjelenése óta, de azt elismeri, hogy biztosan hatással volt az aktív játékosok csökkenésére a BioWare decemberben elrajtolt online szerepjátéka.

600 alkalmazottól válik meg a Blizzard

Meglepetésszerű leépítést hajtott végre a Blizzard. A cég vezérigazgatója a mai napon bejelentette, hogy körülbelül 600 alkalmazottól válnak meg, az elküldött munkatársak nagy része azonban nem a játékfejlesztő csapatokban dolgozott - hiszen a cég több projektet futtat, mint korábban bármikor.

Free-to-play játékon dolgozik a Blizzard?

A Develop magazin értesülései szerint free-to-play játékon dolgozik a Blizzard, ami mindenképpen érdekes annak fényében, hogy kora ellenére a World of Warcraft sem áll hadilábon az előfizetéses modellel. Természetesen a projektről egyáltalán nem derült ki semmilyen konkrétum.

Kognitív funkciókat javít a World of Warcraft

A héten már a második szenzációhajhász, "a videojáték gyógyít" posztunk következik. Nem tehetünk róla, ha egyszer tanulmányokkal támasztják alá a dolgot, akkor mi is úgy érezzük, hogy komoly oldal vagyunk, mert tanulmányokról írunk. Gyakorlatilag tudományos oldal vagyunk!

Újra a World of Warcrafttal van tele a hazai toplista

Úgy tűnik, megtette a hatását a leárazás, a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője megint a legjobb tíz között végzett, és a feltöltőkártya is visszafoglalta az első helyet. A Star Wars: The Old Republic még mindig ott kullog a lista végén, de az előfizetői kártyák már kiszorultak az élbolyból.

Bobby Kotick a Coca-Cola igazgatótanácsában

Üzleti jellegű hír, abból is az érdekesebb: Robert Kotick a napokban csatlakozott a The Coca-Cola Company igazgatótanácsához. Új pozíciója természetesen nem érinti az Activision Blizzardnál folytatott munkásságát, továbbra is elnök-vezérigazgató marad a kiadónál.

Jön a WoW Monopoly és a Starcraft Rizikó

A Blizzard szerint nagyon fontos, hogy alkalmanként felálljunk a gép elől, és találkozzunk barátainkkal a valóságban is. Ám az mégsem járja, hogy ekkor Azeroth világán kívül legyünk, így hamarosan az asztal körül ülve törhetünk üzleti monopóliumra a fantasy világban.

Csökkenő WoW-árak, bizonytalan Diablo 3 start

A Blizzardnak hatalmas szerencséje, hogy a BioWare gyakorlatilag durván félkészen adta ki a The Old Republicot, bár nyilvánvalóan így is jópáran pártolnak át, akár csak kis időre is, a jedikhez és sithekhez a World of Warcraftról. Erre érkezik a válasz némi árcsökkentés formájában.

A Gamekapocs legolvasottabb hírei 2011-ben

A cikkeket letudtuk, jöjjenek a hírek. A Gamekapocs szezonzáró összegzésének következő felvonásában azt nézzük meg, az idei hírek közül melyeket olvastátok el a legtöbben, melyekre kattintottak a legtöbben. A tízes toplistáért kattintsatok tovább, érdekes lesz!