Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!
1637132400

Ezek jönnek még a Game Passbe novemberben

November második felére is tartogat még új játékokat az Xbox Game Pass. Érkezik egy kiadós válogatás remek indie címekből, míg az EA Play két klasszikusához megkapjuk a régóta várt felhős hozzáférést.
1631433600

Idén már nem látjuk többet a Dead Space remake-jét

Noha a Dead Space felújított változata kapcsán csak egy minimális látnivalót villantottak a készítők, egyelőre be kell érnünk ennyivel: idén már nem mutatják meg többet a remake-et.
1630476000

Mit tudtunk meg a Dead Space remake-jéről?

Isaac Clarke újra átélheti nekromorfokkal teli rémálmát a USG Ishimura fedélzetén, amikor az EA Motive végez a Dead Space-remake elkészítésével. A fejlesztők most bepillantást engedtek abba, milyen korai fázisban jár a fejlesztés.
1630389600

Ma este belenézhetünk a Dead Space-remake-be

Egy közösségi livestreammel jelentkezik ma este az Electronic Arts és a Motive, melynek keretei közt elsőként belenézhetünk majd a Dead Space-remake korai változatába.
1628316000

A jövő őszt célozza a Dead Space-remake

Noha az Electronic Arts még nem árulta el, hogy mikor kerül boltokba a Dead Space remake-je, a pletykák szerint nem húzná sokáig a megjelenést a kiadó: jelenleg a jövő őszt célozzák a projekttel.
1627909200

Eric Baptizat felel a Dead Space-remake-ért

Eric Baptizat neve az Assassin's Creed kedvelőinek lehet ismerős, hiszen a Black Flag óta része a franchise-nak. Nemrég otthagyta a Ubisoftot, hogy az EA Motive-hoz igazoljon egy meg nem nevezett projekthez - és már azt is tudjuk, melyikhez.
1627286400

Kivágott részeket is tartalmaz a Dead Space-remake

A múlt heti EA Play Live-adás egyik legizgalmasabb meglepetése a Dead Space-remake bejelentése volt. Apránként szállingóznak a hírek a felújított változattal és a vele érkező extra tartalmakkal kapcsolatban.
1627045200

Nem lesz mikrotranzakció az új Dead Space-ben

Tegnap este az EA Play Live-on megtörtént a sokat pletykált és egyben várva-várt bejelentés: hivatalosan is készül a Dead Space-remake. Az újrázással kapcsolatban a fejlesztők pedig már most leszögeztek egy fontos dolgot.
1626978454

Hivatalos: érkezik a Dead Space-remake

Beigazolódtak a pletykák, az Electronic Arts tényleg elkészíti a Dead Space felújított változatát. Az EA Play Live adását megkoronázva egy hátborzongató teaserrel éledt újra Isaac Clarke rémálma.
1625230800

Az Electronic Arts több műsorral is készül júliusra

Az Electronic Arts idén kihagyta a júniusi E3-időszakot, helyette júliusban tartja meg saját, bemutatókkal és bejelentésekkel teli műsorát. Ám nem csupán az EA Play Live-val készülnek, több kisebb eseményük is lesz a hónap folyamán.