Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
1334900428

Befutott a Crysis 3 első teasere

Befutott a héten bejelentett Crysis 3 első teaser videója, és bár a legújabb kedvcsináló nem mutat túl sokat, remekül felcsigáz bennünket a kedden érkező gameplay trailer előtt. Húsz rövid másodperc erejéig bambulhatunk, feltűnik a Nanodome és a várva-várt íj is - csekkoljátok!
1334664000

Crysis 3 - a Crytek nem aggódik New York miatt

A Crytek a Crysis 3 tegnapi bejelentése kapcsán nyilatkozott egy sort, ezzel együtt megvédte magát, amiért a játék helyszínének ismét New Yorkot választotta. A fejlesztőcég szerint a terep bőven tartogat újdonságot, a dzsungelváros az első két rész legjobb pillanatait idézi majd.
1334585205

Hivatalosan is bejelentették a Crysis 3-at

Ahogyan az várható volt, az EA és a Crytek bejelentette a Crysis 3-at. Hivatalossá váltak a korábban pletykált részletek is. A kiadó úgy beszél a folytatásról, mint a következő év első kasszasiker shooteréről, a megfogalmazás nem áll messze a valóságtól, tényleg bitang jó játékról beszélhetünk.
1334577605

Mozgásban a CryEngine 3.4

A német Crytek nemrégiben frissítette a CryEngine SDK-t, így a verziószám jelenleg 3.4-nél tart. Megújult a DirectX 11 tesszelláció, tovább fejlődött a mesterséges intelligencia, valamint új lehetőségek nyíltak a karakter-renderelés folyamán. Lássuk miként néz ki minden mozgásban!
1334559604

Még egy kép a Crysis 3-ból

A szóbeszédek szerint a német brigád a mai napon leplezi le a Crysis 3-at hivatalosan, miután a múlt héten szárnyra kapott, hogy trilógiává bővül a népszerű alien-inváziós frencsájz. Ismét egy képre tettük rá a kezünket, mely igazolja a korábbi felvetéseket.
1334218958

Crysis 3 - infószivárgás, újabb kép

Orosz felebarátaink nem unatkoztak az elmúlt órákban, elvégre az ő közbenjárásuknak köszönhetően befutottak az első - állítólagos - részletek a Crysis 3-ból. S ha ez nem lenne elég, egy újabb kép is napvilágot látott a játékból. Igazi vadászokká válhatunk a harmadik részben.
1334153068

Jövő héten mutatkozhat be a Crysis 3

Egyre több jel mutat arra, hogy a jövő héten lehull a lepel a Crysis-sorozat harmadik részéről. Egy svéd magazin következő számában kapjuk meg az első előzetest, ha minden igaz, de az Originen keresztül már az anyag feltételezett borítója is kiszivárgott. Lesz meglepetés benne, az tuti.
1331622697

Bejelentésre készül a Crytek

Igen, a bejelentésnek a bejelentése, de akkor is: a Crytek április környékén leleplezi legújabb játékát, ami ezúttal nem free-to-play anyag lesz, és nem is mobilokra érkezik. Az AAA-kategóriás program a csapat bevallása szerint az eddigi legjobb fejlesztése lesz - úton a Crysis harmadik része?
1330761653

GDC 2012: Ott lesz a továbbfejlesztett CryEngine 3

Nem ül ölbe tett kézzel a német Crytek a jövő héten San Franciscoban tartandó Game Developers Conference-en, mialatt a Epic learatja a babérokat az Unreal Engine 4-gyel. A brigád bemutatja a CryEngine 3 frissített változatát, melyben a DirectX 11 már alapnak számít.
1329807622

Ismét lepaktált a Crytek és az EA

Nincs ezen semmi meglepő, tekintve, hogy a Crysis-sorozat az Electronic Arts égisze alatt jelent meg. A német stúdió és a kiadóóriás a jelek szerint újra összeállt egy közös játék erejéig. Ők még független stúdiónak számítanak, így akár több kiadónak is dolgozhatnak egyszerre.