Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

Ismét lepaktált a Crytek és az EA

Nincs ezen semmi meglepő, tekintve, hogy a Crysis-sorozat az Electronic Arts égisze alatt jelent meg. A német stúdió és a kiadóóriás a jelek szerint újra összeállt egy közös játék erejéig. Ők még független stúdiónak számítanak, így akár több kiadónak is dolgozhatnak egyszerre.

GFACE - bemutatkozik a Crytek online platformja

Nagy fába vágta a fejszéjét a német Crytek: olyan online közösségi cross-platformot hoz létre, melyen a streamelhető játékok mellett barátkozhatunk és cseveghetünk is. Mindez böngészőből futna, és igazi nagyágyú címekkel is játszhatunk majd - a zárt béta már kezdetét vette.

A CryEngine 3 is támogatja a Wii U-t

Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója megerősítette, hogy a csapat elhozza a Nintendo új konzoljára a CryEngine 3.0-t. A Develop magazinnak adott interjújában arra is kitér, hogy a motor lényegében már elég jól működik Wii U-n. Egyetlen életképes platformról sem szeretne lemaradni a német stúdió.

Crytek: 8 GB memória kell az új konzolokba

Habár a következő generációs konzolok valószínűleg még valahol a tervezési fázisban leledzenek, a fejlesztők szeretik megmondani a Microsoftnak és a Sonynak, hogy milyen hardvert kellene kiadniuk. Most a Crytek programozója közölte "kívánságát" a játéksajtóval.

GDC 2011: CryEngine 3 demonstráció

A Game Developers Conference valós célja az, hogy összehozza a fejlesztőket, és gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat építsenek ki. A Crytek is jelen volt a rendezvényen, be is mutatta a CryEngine jelenlegi verzióját, ami után tényleg letettük az állunkat. Ezek után még többen fogják licencelni.

Márciusban örülhetünk a Crysis-regénynek

A Del Rey Books kiadó nagy fába vágta a fejszéjét: Crysis: Legion címmel egy fordulatos regény lát napvilágot, amely a játék második részének történetét meséli el. Az írói munkálatokat Peter Watts végzi, akinek nem újdonság a sci-fi műfaja. Tavasszal már olvashatjuk is.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Kizárólag 3D-ben érkezik a Crysis 3?

Cevat Yerli egy nemrégiben napvilágot látott interjúban elszólta magát: ezek szerint a Crysis 3 lehet az első FPS, amely kizárólag 3D-ben lesz játszható.

Crysis 2 képlopatok és koncepciórajzok

A Crytek nem elégszik meg egy trilógiával, tovább is folytatják majd a Crysis-sorozatot, a Crysis 2-t pedig a széria rebootjának tekintik.

Végre elkészült a CryEngine 3.0

A Crytek tegnap nagy örömmel értesített mindenkit, hogy a következő generációs motorjuk teljes egészében elkészült, és a fejlesztők rendelkezésére áll.