Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

Próbáld ki a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornt!

A Square Enix bejelentette, hogy mindenki ingyenesen kipróbálhatja a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornt. A regisztráció után két hétig nyomulhatunk az MMO-val mindenféle kötelezettség nélkül.

GC 2014: A Square Enix címei

A Square Enix Gamescomra küldött képviselete idén csak egy maréknyi címet visz magával Kölnbe, és ez alapján már biztos, hogy érkezik a Dragon Quest IV: Chapters of the Choosen iOS-portja is.

Brit toplista: még mindig vezet a Titanfall

A Titanfall annak ellenére is kitartott a brit toplista élén, hogy a múlt héten boltokba került a focivébé hivatalos játéka, ami a köztudottan focimániás angoloknál biztos sikerre volt ítélve.

Kétmillió játékosnál a Final Fantasy XIV

Úgy tűnik, jól döntött a Square Enix, mikor elhatározta, hogy reseteli a Final Fantasy XIV-et: az A Realm Rebornnak hála mára több mint kétmillió regisztrált játékost tudhat maga mögött az MMO.

Kiszállt a Sony a Square Enixből

Merthogy egészen eddig benne volt, illetve mondhatjuk azt is, hogy részben az övé volt: a Sony Computer Entertainment ma jelentette be, hogy eladta a Square Enix-részvényeit egy japán befektetőcégnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A közepesen mozgalmas április egy újabb hetéhez érkeztünk, ennek megfelelően elkészült a soron következő játékmegjelenési listánk is. Lesz néhány érdekes cím a napokban!

FFXIV: A Realm Reborn - éles a PS4-es béta

Elindult a PS4-es Final Fantasy XIV: A Realm Reborn második bétafázisa, így a hétvégén minden érdeklődő letöltheti az aktuális klienst a PS Store-ból, és hétfőig nyomulhat az MMORPG-vel.

Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.

Final Fantasy XIV - indul a PS4-es nyílt bétateszt

Két fázisban, elsőként a hónap végén startol a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn nyílt bétatesztje PlayStation 4-en - erősítette meg a Square Enix. Minden információ és kedvcsináló a kattintás után!

Final Fantasy XIV - megvan a PS4-es dátum

Habár a Square Enix már tavaly decemberben megerősítette, hogy áprilisban landol a boltokban a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS4-es változata, napra pontos dátummal csak most állt elő. Lesz gyűjtői kiadás is.