Final Fantasy XIV Online PC, PS3

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
Típus: Fantasy, MMO

Augusztus végén jön az FFXIV: A Realm Reborn

A Square Enix megerősítette, hogy augusztus 27-én jelenik meg a Final Fantasy XIV: Online újrakevert verziója, az A Realm Reborn. Emellett az előrendelői bónuszokról és a gyűjtői kiadás tartalmáról is lehullt a lepel.

Nyáron érkezik a FF14: A Realm Reborn

Véglegesnek tűnő megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy XIV Online masszív újragondolása, az A Realm Reborn, ám előtte, június folyamán már a PS3-tulajok is kipróbálhatják a játékot egy bétateszt keretében.

Final Fantasy XIV - ilyen a gamepades irányítás

A Final Fantasy XIV hamarosan PlayStation 3-on is tiszteletét teszi, és ugyan volt már szó az MMORPG gamepades irányításáról, mozgókép segítségével csak most csodálhatjuk meg először.

Final Fantasy XIV - februárban rajtol a béta

Februárban indul el a Final Fantasy XIV bétatesztelése, persze ez esetben már a gatyába rázott verziót próbálhatják ki a játékosok. A tesztnek négy fázisa lesz, a harmadiktól már a PS3-asok is csatlakozhatnak.

Még egy Final Fantasy XIV, és vége a Square-nek

A Final Fantasy XIV producere elismerte, hogy az MMORPG-t kapitális hiba volt az eredeti formájában kiadni, most viszont összeszedték magukat, mert még egy ilyen baki tönkretenné a Square Enixet.

Előzetesen a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

A Final Fantasy XIV Online masszív frissítésére még a jövő évig várnunk kell, de a Square Enix addig sem hagy minket friss látnivalók nélkül. Ezúttal a Black Shroud területet vehetjük szemügyre, ahol számos izgalmas kalandot élhetünk majd át PC-n és PlayStation 3-on.

Final Fantasy XIV - ilyen lesz a karaktergenerálás

November 11-én teljesen átalakul a Final Fantasy XIV Online rendszere, köszönhetően az A Realm Reborn névre keresztelt gigafrissítésnek. A Square Enix bemutatta a karakterkészítés fortélyait, amivel végre megszülethet álmaink karaktere. Nem félperces munka a számos funkciót átnyálazni.

Képeken a PS3-as Final Fantasy XIV

Noha PC-n már 2010-ben elrajtolt a Final Fantasy XIV, PlayStation 3-ra még mindig várjuk a premiert; talán a konzolosok még szerencsésnek is mondhatók, elvégre ők kapásból a feljavított változatot fogják megkapni a jövő év elején. A mostani screenshotokon ezt a változatot vehetitek szemügyre.

TGS 2012: Videócsokor péntek reggelre

A Tokyo Game Show bővelkedett látványos mozgóképekben, de helyhiány miatt inkább összegyűjtöttük nektek a "futottak még" kategóriájába tartozó látnivalókat. Ínyencek bizonyára találnak maguknak guberálni valót, elvégre olyan címek jönnek, mint a Starhawk, Yakuza 5, Okami HD és sokan mások.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kedvcsinálók

Hamarosan egy nagyobb frissítést kap a Final Fantasy XIV Online: olyannyira nagyszabású a patch, hogy voltaképpen egy teljesen új MMO-val lesz dolgunk. A hétvégén tartották Tokióban a Final Fantasy 25. születésnapját, ahonnan új kedvcsinálók futottak be az A Realm Rebornból.