Final Fantasy XIV Online PC, PS3

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
Típus: Fantasy, MMO

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A közepesen mozgalmas április egy újabb hetéhez érkeztünk, ennek megfelelően elkészült a soron következő játékmegjelenési listánk is. Lesz néhány érdekes cím a napokban!

FFXIV: A Realm Reborn - éles a PS4-es béta

Elindult a PS4-es Final Fantasy XIV: A Realm Reborn második bétafázisa, így a hétvégén minden érdeklődő letöltheti az aktuális klienst a PS Store-ból, és hétfőig nyomulhat az MMORPG-vel.

Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.

Final Fantasy XIV - indul a PS4-es nyílt bétateszt

Két fázisban, elsőként a hónap végén startol a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn nyílt bétatesztje PlayStation 4-en - erősítette meg a Square Enix. Minden információ és kedvcsináló a kattintás után!

Final Fantasy XIV - megvan a PS4-es dátum

Habár a Square Enix már tavaly decemberben megerősítette, hogy áprilisban landol a boltokban a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS4-es változata, napra pontos dátummal csak most állt elő. Lesz gyűjtői kiadás is.

Jövő áprilisban jön PS4-re a Final Fantasy XIV

A Square Enix megerősítette, hogy 2014 áprilisában landol PlayStation 4-en a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Ám előtte még bétateszt is lesz és a statisztikánkat átvihetjük PS3-ról a next-gen verzióra.

Bizottság felügyelheti a Final Fantasy minőségét

Igazi veteránok felügyelhetik ezentúl a Final Fantasy-játékok minőségét, mivel a Square Enix attól tart, hogy a márka lejtmenetet vesz. A kiadó szeretné megelőzni a bajt, kérdés, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?

Ezek voltak az USA kedvencei augusztusban

Az NPD Group menetrendszerűen tette közzé az amerikai játékpiac augusztusi összesítését: az iparág forgalma gyakorlatilag stagnált, a játékok eladásai viszont kifejezetten felpörögtek a tavalyi évhez képest.

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.

Launch traileren az újjászületett Final Fantasy XIV

Három évvel az eredeti játék bemutatkozása után, ma PC-n és PlayStation 3-on születik újjá a Final Fantasy XIV - ennek a jeles alkalomnak szól a következő launch trailer is.