Final Fantasy XIV Online PC, PS3

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
Típus: Fantasy, MMO

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múlt héten Gamescomoztunk, ezért kimaradt a heti játékmegjelenéseket összefoglaló rovat is, most már viszont vége van a kiállításnak, úgyhogy gond nélkül tudunk ajánlgatni. Végül is logikus!

723 kép a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornról

Masszív képzuhatag érkezett az augusztus végén boltokba kerülő Final Fantasy XIV: A Realm Rebornról. A bétatesztelők gesztusának köszönhetően kereken 723 screenshot látott napvilágot és egy új trailer is.

Final Fantasy XIV - újabb túra Eorzeán

Újabb látványos körsétát tehetünk a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn világán és egy fejlesztői naplót is lecsekkolhatunk. Az átdolgozott MMO a jövő hónapban startol el PC-n és PS3-on.

Közel 700 kép a FFXIV: A Realm Rebornról

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bétája immáron a PS3-tulajok számára is nyitva áll. A próbalehetőség harmadik fázisából származó képek felkerültek az internetre, így már Te is belenézhetsz az MMORPG-be.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

E3 2013: FFXIV: A Realm Reborn látnivalók

Augusztusban startol el a Final Fantasy XIV MMO újrakevert változata, tegnap óta tudjuk, hogy lesz belőle PS4-es változat is. Az új trailerre és a artworkökre ma délelőttig kellett várnunk. Megérte?

E3 2013: Mégsem PS4-exkluzív az új Final Fantasy

A korábbi hírekkel ellentétben nem lesz PlayStation 4-exkluzív a Final Fantasy XV, sőt a Kingdom Hearts 3 sem. Mindkét játék megjelenik majd Xbox One-ra is, hiába mutatták be a Sonynál őket.

E3 2013: Bemutatkozik a Final Fantasy XV

Újra bemutatták a Final Fantasy Versus XIII-at, csakhogy most már Final Fantasy XV-nek hívják. A valamivel akciódúsabb játék PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is meg fog jelenni.

Gyorsabb folytatásokat ígér a Square Enix

A japán kiadó belső üzleti megbeszélésén szót ejtett a jövőbeli tervekről. A cég ügyvezetője, Yosuke Matsuda szerint három új stratégiai kezdeményezést léptetnek életbe. A lényeg: nem kell éveket várunk a folytatásokra.

E3 2013: Itt nézheted a Square Enix bejelentéseit

A japán kiadó elhintette, hogy bárki élőben követheti a cég prezentációit a YouTube-csatornáján keresztül. Mit takar ez a valóságban? Első kézből értesülhetünk az új játékokról és a friss kedvcsinálókról.