Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

Félbehagytad a Final Fantasy XIV-et? Akkor figyelj!

Ha korábban már próbáltad a Square Enix MMO-ját, de valamiért félbehagytad, itt a remek alkalom arra, hogy visszatérj - 96 óra erejéig teljesen ingyen. A kiadó ezzel a húzással szeretné visszacsábítani a játékosokat.

Brit toplista: a Batman az év legjobbja eddig

Remekül rajtolt az Egyesült Királyságban a Batman: Arkham Knight, a brit toplista összeállítói szerint a játék "kényelmesen" nyomta le a The Witcher 3: Wild Hunt első heti eredményeit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lement az E3, ideje visszasüllyedni a jelen megjelenései közé! A héten több érdekesebb cím is megjelenik a boltokban, élükön természetesen a várva-várt Batman: Arkham Knighttal.

Nézzünk szét a FF XIV: Heavensward világán!

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kiegészítője szép új területekkel bővíti az MMO világát. A Square Enix most egy látványos pályamustrával jelentkezett - a felhozatal elég tisztességes, jól jönnek majd a repülő hátasok.

Befutott a Final Fantasy XIV: Heavensward intrója

Júniusban kibővül a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. A Heavensward névre keresztelt expanzió ötven óra játékidőt biztosít és kilenc új területet fedezhetünk fel benne. A filmes intró epikus, érdemes végignézni.

Final Fantasy XIV - megvan a Heavensward dátuma

A PAX East keretében a Square Enix bejelentette a Final Fantasy XIV Heavensward expanziójának megjelenési dátumát. Az MMORPG június végén bővül ki PS3-on, PS4-en és PC-n.

PS4-en is kipróbálható a Final Fantasy XIV

A PC-sek már nyáron is nyúzhatták kötelezettségek nélkül a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn próbaverzióját, most pedig a PlayStation 4-tulajokon a sor. Két hétig ingyen elmerülhetünk a fizetős MMO világában.

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

Final Fantasy XIV - Heavensward morzsák

A Las Vegas-i rajongói rendezvény óta előkerült információk szerint jelentős mennyiségű tartalommal érkezik majd a a Final Fantasy-széria tizennegyedik tagjának első kiegészítője, sőt, a hónap végén további adatokra számítunk.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.