Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
1526140800

Final Fantasy XIV Online - traileren a 4.3-as patch

Előzetest és megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy XIV következő nagy frissítése. A 4.3-as sorszámú update folytatja a Stormblood történetszálát, valamint megnyílik az új Raid és Dungeon is.
1524744000

Képeken a Final Fantasy XIV következő frissítése

A Square Enix közzétett egy halom screenshotot a közkedvelt Final Fantasy-MMO 4.3-as frissítéséről. Az Under the Moonlight címmel ellátott update egy vadiúj raiddel és pár új funkcióval bővíti az online játékot.
1522652400

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!
1498482000

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.
1498125600

DDoS-olják a Final Fantasy XIV szervereit

Szerverproblémákkal rajtolt el a Final Fantasy XIV legutóbbi kiegészítője, azonban a Square Enix szerint nem náluk van a hiba. A kiadó azt mondja, a Stormblood megjelenése óta túlterheléses támadással bénítják a gépparkot.
1497897000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!
1496854807

Launch traileren a Final Fantasy XIV: Stormblood

Noha még két hét hátravan a Final Fantasy XIV legújabb kiegészítőjének megjelenéséig, a Square Enix már kiadta az utolsó előzetest. A Távol-Kelet stílusa elevenedik meg az expanzióban.
1496311203

Final Fantasy XIV: Stormblood - irány kelet!

A Final Fantasy XIV közelgő kiegészítőjét a távol-keleti hangulat uralja, és nemcsak azért, mert jönnek a szamurájok, hanem mert az új régió is ehhez igazodik. A legfrissebb trailer az új helyszíneket mutatja be.
1491062440

Április elseje - a legjobb átverések egy helyen

Bolondok napján a videojátékipar is megőrül egy kicsit, és egészen elképesztő (kamu)bejelentéseket kapunk. Ms. Pac-Man a Google Mapsben, tankháború a Marson - összeállításunk alaposan próbára teheti az olvasók rekeszizmát.
1490704200

Final Fantasy XIV - időkorlát nélkül próbálható ki

A Square Enix bejelentette, hogy leveszi az időkorlátot a Final Fantasy XIV próbaváltozatáról. Ha szeretnéd kipróbálni az MMO-t, már nem kell figyelned a naptárat, csak tartalmi megkötések várnak majd.