Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

A hónap végétől újra kapható a Final Fantasy XIV

A Square Enix megerősítette, hogy a hónap végétől újra kapható lesz a Final Fantasy XIV, a kiadó továbbá megígérte, hogy alapos bővítésbe kezd az adatközpontjaiban.

Februárban hallhatunk a Final Fantasy XIV jövőjéről

A Final Fantasy XIV Online tavaly megkapta legújabb kiegészítőjét az Endwalker képében, de a játék története ezzel még nem ért véget. Naoki Yoshida egy japán rádióműsorban említette meg, hogy februárban jön a következő leleplezés.

Túl népszerű a Final Fantasy XIV, leállt az árusítása

Nem mindennap találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy játék olyan népszerűvé váljon, hogy be kelljen szüntetni a forgalmazását, a Final Fantasy XIV esetében azonban pontosan ez a helyzet. Az Endwalker megjelenése kicsinálta a szervereket.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.

Nem vett jó rajtot a Final Fantasy XIV: Endwalker

Múlt héten elrajtolt a Final Fantasy XIV legújabb kiegészítőjének korai hozzáférésű változata, de a premier nem volt zökkenőmentes, mert komoly technikai problémákba ütköztek a rajongók. A Square Enix elnézést kért.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Leesett az első hó, megérkezett a Mikulás, az év utolsó nagy hajrájában pedig egy újabb izgalmas hét vár ránk, ha játékmegjelenésekről van szó. Lássuk, mivel fogjuk elütni az időt a közelgő ünnepek alatt!

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Final Fantasy XIV - két hetet késik az Endwalker

Az elmúlt hónapokban duzzadó játékostáború Final Fantasy XIV következő nagy dobása az Endwalker kiegészítő lesz. A stúdió azonban úgy látja, időre van még szüksége, ezért két héttel eltolja a megjelenését.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.