Final Fantasy XIV Online PC, PS3

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
Típus: Fantasy, MMO

Tom Holland kicsit komolyan veszi a Final Fantasyt

Nyakunkon a Final Fantasy XIV: Shadowbringers megjelenése, a Square Enix pedig úgy gondolta, hogy egy vicces tévéreklámmal ágyaz meg a kiegészítő érkezésének. A főszerepben Tom Holland és Hannibal Buress.

E3 2019: Új előzetesen az FF XIV: Shadowbringers

Július elején kibővül a Final Fantasy XIV, így a hajnali konferencián bemutatkozott a Shadowbringers utolsó, premier előtti előzetese is. Az új kiegészítő többek között két új játszható kaszttal és frakciókkal bővíti az MMO-t.

Final Fantasy XIV Online - ingyenes a Heavensward

Ha megvan az MMO alapkiadása, de a DLC-kkel hadilábon állsz, akkor itt egy remek ajánlat a Square Enixtől. Egészen június 27-ig ingyen zsákolhatjuk be a Final Fantasy XIV Heavensward kiegészítőjét PC-n és PlayStation 4-en.

Final Fantasy XIV - részletek az új kiegészítőről

A tokiói Final Fantasy XIV Fan Fest keretei közt egy halom új látnivalóról és érdekes részletről rántotta le a leplet a Square Enix. A Shadowbringers megjelenése ugyanis nincs már túl messze, július elején esedékes a premier.

Final Fantasy XIV: Shadowbringers - íme, a dátum

A Square Enix még több részletet tárt fel a Final Fantasy XIV: Online legújabb kiegészítőjéről, s egyúttal a megjelenési dátumról is lehullt a lepel. A szamurájos Shadowsbringersre július elején csaphatunk le PC-n és PS4-en.

Önállóan is futtatható a Final Fantasy XV multija

Már standalone formában is lecsaphatunk a Square Enix JRPG-jének multiplayer részére. A Final Fantasy XV: Comrades tehát kivált az alapjátékból PS4-en és Xbox One-on, de a korábbi eredményeink megmaradnak.

Final Fantasy XIV - bemutatkozott a Shadowbringers

Lehullt a lepel az MMO következő nagy kiegészítőjéről, a Shadowbringersről. Egy teljesen új zónát, egy sokkal sötétebb történetet kapunk, valamint egy rakás friss kasztot is - köztük a régóta várt Blue Mage-et.

E3 2018: Final Fantasy XIV x Monster Hunter

Új trailerrel mutatkozott be a Final Fantasy XIV Online 4.3-as frissítése, az Under the Moonlight. A várt látnivalók mellett azonban olyan is jött, amire nem számítottunk: Jön a Final Fantasy és a Monster Hunter crossovere.

Final Fantasy XIV Online - traileren a 4.3-as patch

Előzetest és megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy XIV következő nagy frissítése. A 4.3-as sorszámú update folytatja a Stormblood történetszálát, valamint megnyílik az új Raid és Dungeon is.

Képeken a Final Fantasy XIV következő frissítése

A Square Enix közzétett egy halom screenshotot a közkedvelt Final Fantasy-MMO 4.3-as frissítéséről. Az Under the Moonlight címmel ellátott update egy vadiúj raiddel és pár új funkcióval bővíti az online játékot.