Final Fantasy XIV Online PC, PS3

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
Típus: Fantasy, MMO

Final Fantasy XIV - megvan a Heavensward dátuma

A PAX East keretében a Square Enix bejelentette a Final Fantasy XIV Heavensward expanziójának megjelenési dátumát. Az MMORPG június végén bővül ki PS3-on, PS4-en és PC-n.

PS4-en is kipróbálható a Final Fantasy XIV

A PC-sek már nyáron is nyúzhatták kötelezettségek nélkül a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn próbaverzióját, most pedig a PlayStation 4-tulajokon a sor. Két hétig ingyen elmerülhetünk a fizetős MMO világában.

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

Final Fantasy XIV - Heavensward morzsák

A Las Vegas-i rajongói rendezvény óta előkerült információk szerint jelentős mennyiségű tartalommal érkezik majd a a Final Fantasy-széria tizennegyedik tagjának első kiegészítője, sőt, a hónap végén további adatokra számítunk.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Próbáld ki a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornt!

A Square Enix bejelentette, hogy mindenki ingyenesen kipróbálhatja a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornt. A regisztráció után két hétig nyomulhatunk az MMO-val mindenféle kötelezettség nélkül.

GC 2014: A Square Enix címei

A Square Enix Gamescomra küldött képviselete idén csak egy maréknyi címet visz magával Kölnbe, és ez alapján már biztos, hogy érkezik a Dragon Quest IV: Chapters of the Choosen iOS-portja is.

Brit toplista: még mindig vezet a Titanfall

A Titanfall annak ellenére is kitartott a brit toplista élén, hogy a múlt héten boltokba került a focivébé hivatalos játéka, ami a köztudottan focimániás angoloknál biztos sikerre volt ítélve.

Kétmillió játékosnál a Final Fantasy XIV

Úgy tűnik, jól döntött a Square Enix, mikor elhatározta, hogy reseteli a Final Fantasy XIV-et: az A Realm Rebornnak hála mára több mint kétmillió regisztrált játékost tudhat maga mögött az MMO.

Kiszállt a Sony a Square Enixből

Merthogy egészen eddig benne volt, illetve mondhatjuk azt is, hogy részben az övé volt: a Sony Computer Entertainment ma jelentette be, hogy eladta a Square Enix-részvényeit egy japán befektetőcégnek.