Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

Önállóan is futtatható a Final Fantasy XV multija

Már standalone formában is lecsaphatunk a Square Enix JRPG-jének multiplayer részére. A Final Fantasy XV: Comrades tehát kivált az alapjátékból PS4-en és Xbox One-on, de a korábbi eredményeink megmaradnak.

Final Fantasy XIV - bemutatkozott a Shadowbringers

Lehullt a lepel az MMO következő nagy kiegészítőjéről, a Shadowbringersről. Egy teljesen új zónát, egy sokkal sötétebb történetet kapunk, valamint egy rakás friss kasztot is - köztük a régóta várt Blue Mage-et.

E3 2018: Final Fantasy XIV x Monster Hunter

Új trailerrel mutatkozott be a Final Fantasy XIV Online 4.3-as frissítése, az Under the Moonlight. A várt látnivalók mellett azonban olyan is jött, amire nem számítottunk: Jön a Final Fantasy és a Monster Hunter crossovere.

Final Fantasy XIV Online - traileren a 4.3-as patch

Előzetest és megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy XIV következő nagy frissítése. A 4.3-as sorszámú update folytatja a Stormblood történetszálát, valamint megnyílik az új Raid és Dungeon is.

Képeken a Final Fantasy XIV következő frissítése

A Square Enix közzétett egy halom screenshotot a közkedvelt Final Fantasy-MMO 4.3-as frissítéséről. Az Under the Moonlight címmel ellátott update egy vadiúj raiddel és pár új funkcióval bővíti az online játékot.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.

DDoS-olják a Final Fantasy XIV szervereit

Szerverproblémákkal rajtolt el a Final Fantasy XIV legutóbbi kiegészítője, azonban a Square Enix szerint nem náluk van a hiba. A kiadó azt mondja, a Stormblood megjelenése óta túlterheléses támadással bénítják a gépparkot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!

Launch traileren a Final Fantasy XIV: Stormblood

Noha még két hét hátravan a Final Fantasy XIV legújabb kiegészítőjének megjelenéséig, a Square Enix már kiadta az utolsó előzetest. A Távol-Kelet stílusa elevenedik meg az expanzióban.