Final Fantasy XIV Online PC, PS3

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
Típus: Fantasy, MMO

Júniusban jön a Final Fantasy XIV új kiegészítője

A Square Enix bejelentette, hogy a Final Fantasy XIV új bővítménye, a Stormblood 2017 júniusában landol PC-n és PS4-en. A csomag egy teljesen új régióban játszódik, és egy Zenos nevű rosszfiúval csaphatunk össze benne.

Final Fantasy XIV - jön a Stormblood expanzió

Folytatódik az MMO bővítése, hamarosan megérkezik a Final Fantasy XIV 4.0-s frissítése, és ezzel együtt az új kiegészítő is elstartol majd. A PS3-as verzió támogatása viszont megszűnik.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Nyereséges a Square Enix

A japán kiadónál iszonyúan pörögnek a mobilos és a PC-s címek, a tavalyi év utolsó kilenc hónapjára vonatkozó pénzügyi jelentés szerint még profitot is sikerült termelni. A Just Cause 3 és az új Tomb Raider is jól fogy.

Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.

Félbehagytad a Final Fantasy XIV-et? Akkor figyelj!

Ha korábban már próbáltad a Square Enix MMO-ját, de valamiért félbehagytad, itt a remek alkalom arra, hogy visszatérj - 96 óra erejéig teljesen ingyen. A kiadó ezzel a húzással szeretné visszacsábítani a játékosokat.

Brit toplista: a Batman az év legjobbja eddig

Remekül rajtolt az Egyesült Királyságban a Batman: Arkham Knight, a brit toplista összeállítói szerint a játék "kényelmesen" nyomta le a The Witcher 3: Wild Hunt első heti eredményeit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lement az E3, ideje visszasüllyedni a jelen megjelenései közé! A héten több érdekesebb cím is megjelenik a boltokban, élükön természetesen a várva-várt Batman: Arkham Knighttal.

Nézzünk szét a FF XIV: Heavensward világán!

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kiegészítője szép új területekkel bővíti az MMO világát. A Square Enix most egy látványos pályamustrával jelentkezett - a felhozatal elég tisztességes, jól jönnek majd a repülő hátasok.

Befutott a Final Fantasy XIV: Heavensward intrója

Júniusban kibővül a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. A Heavensward névre keresztelt expanzió ötven óra játékidőt biztosít és kilenc új területet fedezhetünk fel benne. A filmes intró epikus, érdemes végignézni.