Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
Típus: Akció, Verekedõs

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Hivatalos: jön PC-re a Mortal Kombat

A Warner Bros. bejelentette, hogy PC-n is tiszteletét teszi a konzolokon már több mint két éve kapható Mortal Kombat. A számítógépes játékosok kapásból a Komplete Editiont kapják majd meg.

Egyre biztosabb a PC-s Mortal Kombat

Hétvégén robbant a hír, miszerint két év után PC-re is megjelenhet a legutóbbi Mortal Kombat. Az Amazon információi mellé most kiszivárgott a steames achievementek listája is. Nyáron fatalityzünk?

PC-re is megjelenik a Mortal Kombat?

A verekedős játékok patinás képviselője, amely 2011-ben visszahozta a vérgőzös kivégzéseket a köztudatba, számítógépekre is megjelenhet. A PC-s verzió már előrendelhető az Amazon webáruházban.

Traileren a Mortal Kombat: Legacy második évada

Hamarosan kezdetét veszi a Mortal Kombat: Legacy websorozat második évada, ami a jelek szerint jobban hasonlít majd a videojátékra, mint az előző nekifutás. Scorpion, Kenshi, Stryker, Mileena és Raiden a színpadon.

Megújul a Mortal Kombat: Legacy második évada

Februárban startol el az élőszereplős Mortal Kombat: Legacy második évada a Machinima csatornáján. A készítők egy sor újdonsággal szolgálnak, példának okáért szereplőcserére is számíthatunk. Casper Van Dien a porondon!

Alakul az új Mortal Kombat-mozifilm

A Warner Bros. az 1995-ös film rebootjaként hivatkozik az új Mortal Kombat-filmre, melynek gyártása állítólag már elkezdődött. A történet egy szupermarketben dolgozó fiatalemberről szól, aki ráébred arra, hogy milyen szuperképességei vannak, és bunyózni kezd. A Legacy-sorozat készítője jegyzi a filmet.

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...

Mortal Kombat-veteránt szerzett a Zynga

A Zyngának nem megy éppen kiemelkedően mostanában, a munkatársak inkább elhagyják a süllyedni látszó hajót, így talán érthető az, hogy a cég pótolni szeretné a veszteségeket. Ezt egy új fejlesztőcsapat felvásárlásával igyekeznek megtenni, mellyel érkezik egy-két iparági veterán is.

Mortal Kombat: Legacy - jön a második évad

Azt ugyan bátor dolog lenne kijelenteni, hogy osztatlan sikert aratott a Mortal Kombat: Legacy websorozat, azonban a rajongók minden bizonnyal élvezték a rövid epizódokból felépülő, újszerű történetet. Nos, a Comic-Con elhozta számunkra a második évad hivatalos bejelentését is.