Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
Típus: Akció, Verekedõs

Távozik az új Mortal Kombat-film rendezője

A Mortal Kombat: Legacy felett is bábáskodó Kevin Tancharoen váratlanul kiszállt az új Mortal Kombat-film munkálataiból, egyelőre nem tudni, hogy miért, és hogy ki lesz az utódja.

Itt a Mortal Kombat: Legacy második évada

Kevin Tancharoen nagy sikerű sorozata végre folytatódik, ráadásul nem kell egy-egy hetet várni a következő epizódra, egy ültő helyünkben ledarálhatjuk a tíz epizódot. Még több bunyó, még feszesebb sztori vár ránk.

Szeptemberben jön a Mortal Kombat: Legacy S2

A készítők bejelentették, hogy szeptember 26-án startol el a Mortal Kombat: Legacy websorozat második évada, s az örömhír apropóján egy vadonatúj trailerrel is megörvendeztettek minket. Shang Tsung már ismerős lehet.

Jól fogy a PC-s Mortal Kombat

Pontos számaink nincsenek, de Ed Boon, a Mortal Kombat-sorozat atyja szerint messze túlteljesíti az elvárásokat a Mortal Kombat PC-s átirata. Lehet drukkolni az újabb részekért?

Blogajánló: Tisztelt Szerkesztő úr!

"Ezúton kérek elnézést, hogy nem volt annyi időm a blogokkal foglalkozni. Sajnos kénytelen voltam a barátaimmal nyaralni, és mivel komoly lelkiismeret furdalásom volt, így muszáj volt némi alkohollal tompítani ezt az érzést."

Készül az új Mortal Kombat?

A Mortal Kombat: Legacy producere nem tudta megállni, hogy ne kotyogjon el ezt-azt a Mortal Kombat jövőjéről: elárulta, hogy készül az új Mortal Kombat, ami ráadásul az új filmmel együtt érkezhet majd meg.

Mortal Kombat történelem

Mikor Edward J. Boon, a matematika és számítógépes szakon végzett friss diplomás programozó 1986-ban befejezte az egyetemet, még nem is sejtette, hogy egyszer ő lesz a világ egyik legnagyobb játéksorozatának az atyja.

Launch traileren a PC-s Mortal Kombat

Tizenöt esztendő kellett ahhoz, hogy a Mortal Kombat visszatérhessen számítógépekre is. Két évvel a konzolos premier után végre elérhető a NetherRealm legutóbbi próbálkozása PC-n is, egyelőre digitális formában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lényegesen lazább lesz ez a hét a múltkorihoz képest, viszont mindenképpen emlékezetes marad: hosszú idő után most először teszi tiszteletét Mortal Kombat-játék számítógépen is.

Íme, a PC-s Mortal Kombat gépigénye

Kiderült, milyen gép kell majd a Mortal Kombat PC-s változatának futtatásához - két héttel a megjelenés előtt ideje is volt villantania valamit a készítőknek. Kattints, belül találod a részleteket!