Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
Típus: Akció, Verekedõs

Mortal Kombat Vita teszt

Holttestek hevernek szanaszét a mocsokban. Liu Kang, Kung Lao, Sonya, Johnny Cage, Scorpion, Sub Zero mind halott már, maradványaikat keselyűk tépkedik jóízűen, komor sötétség ereszkedik a sivatagra. Két harcos van csak talpon. Raiden és Shao Kahn.

Mortal Kombat Vita - befutott a launch trailer

A héten jelenik meg a Sony újgenerációs handheldjére a Mortal Kombat, ennek apropóján a Warner kiadta a játék launch trailerét. Teljesen egyedi irányítási megoldás, az érintőképernyő kihasználása és ugye ott lesznek az extra kosztümök is. Ha van Vitád, szinte kötelezően beszerzendő darab.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!

Mortal Kombat - továbbra is csajok

Továbbra is Mortal Kombat, továbbra is PS Vita, és továbbra csajok. Röviden így lehetne összefoglalni az új előzetes lényegét, bár azt még hozzá kell tenni a teljes pontosság érdekében, hogy klasszikus skinekről van szó. Aminek a női harcosok esetében is örülünk.

Cicaharc élőben: Kitana vs. Mileena

A Mortal Kombat minden bizonnyal nagyot fog szólni PS Vitán is. Hogy ezt ne felejtsük el, a készítők kidobtak nekünk egy élőszereplős előzetest, s örömmel jelentem, sikerült megfelelő mellméretű leányzókat találni Kitana és Mileena eljátszására. Sajnos a ruhák fenn maradnak.

Mortal Kombat - extra kosztümök PS Vitán

Még egy jó érv, hogy a handheldes Mortal Kombat mellett döntsünk. A NetherRealm nem szűkölködik extrákban, ha minden vágyad az, hogy különféle klasszikus skinekbe öltöztesd kedvenc harcosaidat, akkor Vitán erre lehetőséged nyílik. Videónk is van róla.

Mortal Kombat Vita - teaseren Mileena

Ismét élőszereplős kedvcsinálót kaptunk a Mortal Kombat a jövő hónapban PS Vitára megjelenő változatából. Hasonlóan a Kitanás videóhoz, most sem a teljes képsorokat kapjuk meg, csupán a közelgő trailer előzetesét. Képzavar ugye? Nem baj, jó nő van benne.

Mortal Kombat Vita - Kitana teljes életnagyságban

A NetherRealm kiadta a vitás Mortal Kombat teljes hosszúságú előzetesét, melynek főszereplője a dögös Kitana. A leányzó fekvése ideális, s emellett napra pontos megjelenési dátummal is szolgálhatunk a játék handheld verziója kapcsán. Az érintőképernyős kivégzés már nem smafu.

Már a nextgen felé kacsintgat a NetherRealm

A Mortal Kombat fejlesztőinek állásajánlatait böngészve nyílt titokként kezelhetjük azt a tényt, hogy a srácok már az újgenerációs konzolokra fejlesztenek. A NetherRealm boszorkánykonyhájából "izgalmas, élvonalbeli akciójátékok várhatóak a jelenlegi és következő generációs konzolokra".

Verekedős játékok bajnoksága a PlayIT!-en

Elég jónak mondod magad Mortal Kombatban? Mindenkit lealázol a Street Fighter X Tekkenben? Itt az ideje, hogy rendezett keretek között tedd próbára magad a holnapi napon esedékes PlayIT-en, a Millenáris Park B épületében! Ha te kerekedsz felül több forduló után, értékes nyereményekkel gazdagodhatsz!