Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.

Frissítve: Next-genre is jön a Tomb Raider?

A brazil korhatár-besorolásért felelős hivatalnál bukkant fel a Tomb Raider: Definitive Edition neve, amely, úgy tűnik, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik. Az új konzolokra is megjelenik a legutóbbi Tomb Raider?

VGX 2013: Megvannak a jelöltek

Szűk három hét van hátra az idei VGA-ig... akarom mondani VGX-ig, a Spike pedig közzétette a díjátadó jelöltjeit. A legtöbb jelölést a GTA V, az új BioShock és a The Last of Us kapta.

Szövetkezik a Ubisoft és a Square Enix

Viszonylag ritka a játékiparban, hogy két kiadó összefogjon, pedig a Ubisoft és a Square Enix éppen ezt lépte meg a minap: mostantól mindkét cég árulja a másik merchandise cuccait.

Négymillió példánynál jár a Tomb Raider

Az új Tomb Raider volt a legjobban fogyó epizód a sorozat történetében, hiába múlták alul az eladásai a Square Enix várakozásait. Most már a Sleeping Dogs is nyereséges, eddig kellett várni erre.

Leépítések a Tomb Raider fejlesztőinél

Aggasztó hírek érkeztek a Crystal Dynamics háza tájáról: mindegy tizenkét munkavállalójuktól váltak meg a múlt héten. A leépítés nem érinti az új Tomb Raidert, egy második, titkos projekten dolgozó csapat az érintett.

Készül a next-gen Tomb Raider

A Crystal Dynamics a minap hivatalosan is megerősítette, hogy dolgozik a Tomb Raider következő, next-gen felvonásán. Infók még nincsenek a játékról, és sajnos úgy tűnik, nem is lesznek egyhamar.

Darrell Gallagher szintet lépett

Masszív átalakításokon esik át a Square Enix, a vezetőket mindenesetre módszeresen leváltják a cégnél. A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher igazgatja majd a kiadó összes amerikai és európai stúdióját.

Gyorsabb folytatásokat ígér a Square Enix

A japán kiadó belső üzleti megbeszélésén szót ejtett a jövőbeli tervekről. A cég ügyvezetője, Yosuke Matsuda szerint három új stratégiai kezdeményezést léptetnek életbe. A lényeg: nem kell éveket várunk a folytatásokra.

E3 2013: Itt nézheted a Square Enix bejelentéseit

A japán kiadó elhintette, hogy bárki élőben követheti a cég prezentációit a YouTube-csatornáján keresztül. Mit takar ez a valóságban? Első kézből értesülhetünk az új játékokról és a friss kedvcsinálókról.

Dead Island: Riptide - harmadik hete a csúcson

A briteknél megint a Dead Island: Riptide győzött, így már harmadik hete vezeti a szigetország toplistáját. Bár túl nagy konkurenciája nem volt, a Call of Duty: Black Ops II kifejezetten megerősödött.