Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.

Még mindig a Dead Island vezet a briteknél

A Soul Sacrifice rajtja nem sikerült a leglátványosabban, a britek, ha mérsékelt érdeklődéssel is, de még mindig a Dead Island: Riptide-ot és az Injustice: Gods Among Ust keresték a boltokban.

Amerikában is népszerű az új BioShock

Az előzetes riogatásokkal ellentétben nem zárt olyan rossz márciust az amerikai játékpiac, igaz, túl sok örömre így sem volt oka. A hónap legkeresettebb játéka a BioShock Infinite volt, a konzoloknál megint az Xbox 360 tarolt.

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.

Brit toplista: továbbra is vezet a BioShock Infinite

Sorban harmadszorra vezeti a brit játékeladási toplistát a BioShock Infinite, jóllehet a játékból egyre kevesebb példány fogy, így csak egy hajszállal előzte meg a második helyezettet, a Tomb Raidert.

Még mindig a BioShock Infinite vezet a briteknél

Az elmúlt héten egyetlen újonc próbálta megizzasztani az Egyesült Királyság legkeresettebb játékait, és a Defiance nem is rajtolt rosszul - igaz, a BioShock Infinite-tel és a Tomb Raiderrel már nem bírt el.

Újabb pályacsomagot kapott a Tomb Raider

A Square Enix felvázolta a Tomb Raider DLC-inek megjelenési ütemtervét, amiből egyebek mellett az is kiderült: csak az első kiegészítő volt Xbox 360-exkluzív, a többi egyszerre fut be az összes platformra.

A brit toplista élén nyitott az új BioShock

Megjelent a BioShock Infinite, és a játék annak rendje és módja szerint letarolta a brit toplistát. Az elmúlt héten több premier is volt, de egyik új cím sem ért az Irrational Games játékának nyomába.

GDC 2013: Remekül startolt az új Tomb Raider

A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher elmondta, hogy az új Tomb Raider a frencsájz történetének legjobb startját mutatta be - mármint az eladásokat tekintve. A reboot abszolút siker, jöhet a folytatás.

Lara Croft hasonmásverseny a MondoConon

Idén tavasszal sem marad el a MondoCon, ráadásul a szervezők a Cosplay.hu-val közösen Lara Croft hasonmásversenyt hirdetnek az esemény kapcsán. A cél az, hogy minél ötletesebb legyen a jelmez.

Lemondott a Square Enix elnöke

A Square Enix módosította az aktuális pénzügyi évével kapcsolatos várakozásait, emellett figyelmeztette a befektetőit, hogy rendkívüli veszteségekre kell számítani. A kiadó elnöke lemondott.