Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, TPS, Ügyességi

Tomb Raider, merre visz az utad?

Habár még az aktuális Tomb Raider-láz sem csillapodott, a Crystal Dynamics már a folytatáson agyal. Először is, jönnek a DLC-k, s az irány is megvan a következő részhez. Azonban a Guardian of Light-mellékág nem tér vissza.

Film készül az új Tomb Raider-játék alapján

A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher megerősítette, hogy mozifilm készül a tegnap megjelent Tomb Raider-reboot alapján. A GK Filmsszel közösen dolgoznak az adaptáción, és nem lesz köze a korábbi próbálkozásokhoz.

Launch traileren a Tomb Raider

Elérkezett ez a nap is: a Square Enix végre kiadta a Tomb Raider-rebootot, melyben egy új Lara Croftot ismerhetünk meg. Felnőttebb téma, vér - vajon az élni akarás ösztöne elég lesz a túléléshez?

AMD TressFX - mozgásban Lara élethű haja

Az AMD egy rég várt grafikai fícsörrel szeretne még több vásárlót toborozni a legújabb videokártyáihoz, hiszen a TressFX segítségével még soha nem volt ennyire realisztikus a karakterek hajkoronája.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét kifejezetten tartalmasnak ígérkezik, remélhetőleg mindenkinek lesz ideje átnyálazni a napokban érkező termést. A hét leginkább várt címe persze egyértelműen az új Tomb Raider - holnap már játszhatunk is vele.

Tomb Raider - pénteken lesz a launch party

Gőzerővel haladunk az új Tomb Raider megjelenése felé: a Crystal Dynamics ma is egy új trailerrel is kedveskedett nekünk, és friss hír, hogy Magyarországon már pénteken megtartják a játék hivatalos launch partyját.

AMD TressFX Hair - az ápolt, gyönyörű hajért

Az AMD lerántotta a leplett a TressFX technológiájáról, amit a Radeon HD 7000-es szériájú videokártyák tulajdonosai élvezhetnek ki. Lara Croft frizurája még soha nem volt ennyire élethű.

Tomb Raider - Lara Croft odavág

Befutottak az első tesztek a Crystal Dynamics játékából, s úgy tűnik, a srácok remek munkát végeztek a sorozat rebootjával. Minden jel szerint kiemelkedő alkotással lesz dolgunk, melyből most új screenshotok láttak napvilágot.

Befutott a Tomb Raider gépigénye

A Square Enix közölte a március 5-én megjelenő Tomb Raider rendszerkövetelményeit. Megijedni nem kell, a megszokottól trendektől Lara Croft új kalandja sem tér el. Megtudjuk azt is, hogy a PC-s verzió miben lesz jobb.

Tomb Raider - videón a harcias Lara Croft

Megérkezett a Tomb Raider túlélési segédletének harmadik epizódja, melyben a Lara harci kunsztjairól lesz szó. Az életben maradás elengedhetetlen feltétele a vérontás, s hősünket nem kell félteni e tekintetben sem.