Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.

Frissítve: 30 fps-sel fut a next-gen Tomb Raider

A Crystal Dynamics producere megerősítette, hogy a Tomb Raider: Definitive Edition 30 fps-sel fut majd Xbox One-on és PlayStation 4-en. A csapat már a folytatáson dolgozik, nem lesz sztori-DLC.

Már nyereséges az új Tomb Raider

A Crystal Dynamics szerint a tavalyi év végén vált nyereségessé az új Tomb Raider, persze csak akkor, ha a next-gen változathoz kapcsolódó ráfordításokat nem számoljuk. A sorozat jövője nincs veszélyben.

Tomb Raider: Definitive Edition - ilyen lett

Érdekes videót tett közzé az IGN, a mozgókép a Tomb Raider PS3-as és PS4-es változatát hivatott összehasonlítani. Ha kíváncsi vagy, milyen pluszt hoz a Definitive Edition, ide kattints!

Tomb Raider: Definitive Edition - PC-re nem

Bár néhány PC-játékos talán abban reménykedett, hogy frissítheti majd a Tomb Raiderét a Definitive Editionre, a most kiadott hivatalos FAQ szerint erre nem lesz lehetőség. Az új kiadás csak next-gen konzolokra jön.

2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

VGX 2013: Íme, a Tomb Raider: Definitive Edition

Igazak voltak a pletykák, jön a Tomb Raider: Definitive Edition, amely a márciusban megjelent játék next-gen konzolokra szánt változata lesz. Az új kiadás a VGX-en mutatkozott be egy trailer társaságában.

VGX 2013: Hol tudom nézni?

Sokat beszéltünk róla az elmúlt napokban, és ma végre túlesünk rajta: éjfélkor kezdődik az Video Game Awards, vagy ahogy idén nevezik, a VGX. Díjátadó, trailerek és bejelentések várhatók.

Tomb Raider: Definitive Edition - újabb jelek

Egyre biztosabb, hogy az esti VGX-en bemutatkozhat a Tomb Raider: Definitive Edition, sikerült előtúrni az internetről a játékot hirdető bannert. Az új kiadás jövő január végén kerülhet boltokba.

VGX 2013: Két Square Enix-trailer is lesz

A Square Enix folytatja a VGX-es teaser kampányát, most viszont az is kiderült, hogy a kiadó mindjárt két előzetessel is készül majd a szombati eseményre. A Tomb Raider az egyik esélyes résztvevő.

Lara Croft: Reflections levédetve - már megint

Nem tudjuk, hogy mit takarhat konkrétan, de a Square Enix Európában is levédette a Lara Croft: Reflections címet. A Tomb Raider: Definitive Edition mellett másik Tomb Raider-bejelentésre is számíthatunk?