Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.

Felhő alapú szolgáltatást indít a Square Enix

A japán kiadó a Tokyo Game Show keretében lerántotta a leplet az új felhő alapú szolgáltatásáról, a Shinra Technologiesről. Mire is jó? Szoftver nélkül nyomulhatunk a Square Enix sikercímeivel PC-n és konzolokon.

E3 2014: Kiszivárgott az új Tomb Raider címe?

A Square Enix nemrégiben két új domaint jegyeztetett be, amelyek közül az egyik a következő Tomb Raider-játék potenciális címére utalhat. Lehetséges, hogy az idei expón leleplezik a folytatást?

E3 2014: Bejelent a Crystal Dynamics

Sűrű lesz a jövő hetünk, bejelentéssel készül a Crystal Dynamics is, ráadásul ha minden igaz, a stúdió nem a konzolgyártók konferenciáin fogja elsütni a meglepetését. Vajon mi lehet az?

Blogajánló: Indie Lara beutazna

8 bites ellenőrnek állunk, megcsodáljuk Larát, elvitatkozunk egy anime kapcsán, valamint filmes érdekességek között szemezgetünk. Csak egy kattintás az eheti blogajánló.

Beérett az új Tomb Raider

Noha a Square Enix annak idején azt mondta, hogy a Tomb Raider eladásai elmaradtak a várttól, a készítők szerint mostanra sokat változott a helyzet, és jóval pozitívabb számokat tud felmutatni a játék.

Frissítve: Tomb Raidert kapnak a PS Plus-tagok

Nem hivatalos a hír még, de ugyanonnan szivárgott ki a PlayStation Plus márciusi ajándékainak listája, ahonnan a februári is. Ez alapján a Tomb Raidert is megkapják a PlayStation 3-tulajok.

Brit toplista: harmadik a Fable Anniversary

Múlt héten került boltokba a Fable Anniversary, a játéknak pedig egy bronzéremre futotta a brit toplistán. A FIFA uralma megingathatatlan, és az új Call of Duty is kemény ellenfélnek bizonyult.

Végre: már nem a FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Sokáig tartott, de megtörtént: a múlt héten végre érkezett egy olyan játék, ami volt annyira érdekes, hogy elvonja a brit játékvásárlók figyelmét a FIFA 14-ről. A dicséret Lara Croftnak és a Crystal Dynamicsnak jár.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A heti játéktermés már majdnem megüti az elégséges szintet: megjelenésből ugyan a korábbiakhoz képest viszonylag sok van, valódi újdonságot csak elvétve találunk. Nézzük!

Launch traileren a Tomb Raider: Definitive Edition

Jövő hét kedden startol el a Tomb Raider next-gen változata, ám a Square Enix már ma megosztotta velünk Lara régi-új kalandjának launch trailerét. Hölgyünk arcán szebben éktelenkedik a kosz, de még így is dögös.