Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, TPS, Ügyességi

Végre: már nem a FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Sokáig tartott, de megtörtént: a múlt héten végre érkezett egy olyan játék, ami volt annyira érdekes, hogy elvonja a brit játékvásárlók figyelmét a FIFA 14-ről. A dicséret Lara Croftnak és a Crystal Dynamicsnak jár.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A heti játéktermés már majdnem megüti az elégséges szintet: megjelenésből ugyan a korábbiakhoz képest viszonylag sok van, valódi újdonságot csak elvétve találunk. Nézzük!

Launch traileren a Tomb Raider: Definitive Edition

Jövő hét kedden startol el a Tomb Raider next-gen változata, ám a Square Enix már ma megosztotta velünk Lara régi-új kalandjának launch trailerét. Hölgyünk arcán szebben éktelenkedik a kosz, de még így is dögös.

Frissítve: 30 fps-sel fut a next-gen Tomb Raider

A Crystal Dynamics producere megerősítette, hogy a Tomb Raider: Definitive Edition 30 fps-sel fut majd Xbox One-on és PlayStation 4-en. A csapat már a folytatáson dolgozik, nem lesz sztori-DLC.

Már nyereséges az új Tomb Raider

A Crystal Dynamics szerint a tavalyi év végén vált nyereségessé az új Tomb Raider, persze csak akkor, ha a next-gen változathoz kapcsolódó ráfordításokat nem számoljuk. A sorozat jövője nincs veszélyben.

Tomb Raider: Definitive Edition - ilyen lett

Érdekes videót tett közzé az IGN, a mozgókép a Tomb Raider PS3-as és PS4-es változatát hivatott összehasonlítani. Ha kíváncsi vagy, milyen pluszt hoz a Definitive Edition, ide kattints!

Tomb Raider: Definitive Edition - PC-re nem

Bár néhány PC-játékos talán abban reménykedett, hogy frissítheti majd a Tomb Raiderét a Definitive Editionre, a most kiadott hivatalos FAQ szerint erre nem lesz lehetőség. Az új kiadás csak next-gen konzolokra jön.

2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

VGX 2013: Íme, a Tomb Raider: Definitive Edition

Igazak voltak a pletykák, jön a Tomb Raider: Definitive Edition, amely a márciusban megjelent játék next-gen konzolokra szánt változata lesz. Az új kiadás a VGX-en mutatkozott be egy trailer társaságában.

VGX 2013: Hol tudom nézni?

Sokat beszéltünk róla az elmúlt napokban, és ma végre túlesünk rajta: éjfélkor kezdődik az Video Game Awards, vagy ahogy idén nevezik, a VGX. Díjátadó, trailerek és bejelentések várhatók.