Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, TPS, Ügyességi

Fejlemények az új Tomb Raider-film körül

Habár nem hallunk róla túl gyakran, attól még készül az új Tomb Raider-film, amely a 2013-as játékhoz hasonlóan Lara első kalandját dolgozná fel. A hírek szerint megvan a mozi rendezője, és új írót is kapott.

Az új Tomb Raider is kap egy Xbox-csomagot

Komoly bundle-sorozattal készül a Microsoft az ünnepekre, a hét folyamán minden nap új Xbox-csomagot jelentenek be a redmondiak. Elsőként az új Tomb Raider pakkja mutatkozott be.

Games with Gold - íme, a szeptemberi kínálat

A Sony után a Microsoft is előrukkolt az Xbox Live Gold-előfizetés mellé járó ingyenes játékokkal. Lássuk, milyen címekkel köszönthetjük az őszt, és feledtethetjük a sulikezdéssel járó szomorúságot!

Női rendezőt kap a Tomb Raider reboot?

Nagyon úgy néz ki, hogy lassan Hollywoodot is utoléri a játékiparban egyre inkább hangsúlyosabb feminista-láz. A HeroicHollywood ugyanis most arról ír, a Tomb Raider reboot amazon hősnője mellett a rendező is hölgy lehet.

8,5 milliónál jár a legutolsó Tomb Raider

A 2013-ban megjelent Tomb Raider rebootból immáron 8,5 millió példány talált gazdára, erősítette meg a Crystal Dynamics. Az eladások a Definitive Edition debütje után ugrottak meg, ám ettől eltekintve is sikeres lett a játék.

Frissítve: Square Enix-címek a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle 2, az ajánlat keretében olyan kiváló játékokba ruházhatunk be baráti áron, mint a Deus Ex: Human Revolution, a Hitman: Absolution, a 2013-as Tomb Raider és a Sleeping Dogs.

A TMNT írója jegyzi a Tomb Raider-filmet

Evan Daugherty írja majd a Tomb Raider-reboot forgatókönyvét, az úriember a Teenage Mutant Ninja Turtlesről, a The Divergentről és a Snow White and the Huntsmanről lehet ismerős, amely nem feltétlenül jó hír.

Frissítve: A márciusi Games With Gold-játékok

Ugyan még csak pletyka, de nagy valószínűséggel megvannak az Xbox Live Gold-előfizetőinek járó havi akció, a Games With Gold márciusi játékai. Ezúttal két Xbox One-os és két Xbox 360-as címről szólnak a hírek.

Valami készül Lara Croft: Relic Run címmel

A Square Enix brit részlege levédette a Lara Croft: Relic Run címet, ami annyit tesz, hogy már javában készül az új Tomb Raider-mellékág. A névből kiindulva esélyes, hogy egy mobilos endless runnerrel lesz dolgunk.

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.