Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
Típus: Akció, Képregényes, Sunyizós

Mégis Batman-játékon dolgozik a Rocksteady?

Friss pletykák bukkantak fel a ResetErán és a Redditen a Rocksteady évek óta készülő titkos fejlesztéséről. A legújabb szóbeszédek szerint mégiscsak Batman: Arkham-játékot kapunk.

Warner-címekkel bővült az Origin Access

Újabb hat játék landolt az Origin Access széfjében, ezeket egytől-egyig a Warner Bros. szállította. Az első három Batman: Arkham-játékkal és a LEGO Batman-trilógiával is korlátlanul játszhatunk, ha előfizetők vagyunk.

A Warner is ráfekszik a DC-univerzum játékaira

A jövőben nemcsak a Marvel, de a Warner Bros. és a DC is alaposan ráfekszik a játékadaptációkra. Egy friss hír szerint ugyanis a Rocksteady mellett a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata is új szuperhősös alkotáson dolgozik.

Eldobjuk az agyunkat a Rocksteady új játékától

A Batman: Arkham-trilógia lezárása óta nem hallottunk semmit a Rocksteadyről, ez viszont jó eséllyel hamarosan megváltozik, a csapat ugyanis gőzerővel dolgozik a következő játékán.

Így muzsikál a Batman: Return to Arkham

A tengernyi összehasonlító videó után következzen a Digital Foundry kötelező teljesítménytesztje, melyből kiderül, hogyan muzsikál a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City a PlayStation 4-en és az Xbox One-on.

Batman: Return to Arkham - visszatérünk Gothambe

Ezen a héten mutatkozik be a Batman: Arkham-sorozat első két részének felmelegített változatát tartalmazó Batman: Return to Arkham csomag. Most befutott az utolsó előzetese.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódjon hát az október, a kiadó és fejlesztőcégek ezt a hetet sem aprózták el. Végre boltokba kerül az első világháborús Battlefield, és a stratégák is finom csemegének néznek elébe, jön a Civilization VI.

Októberben jön a Batman: Return to Arkham

Pontos megjelenési dátumot kapott a remasterelt Arkham-játékokat tartalmazó Batman-csomag. Emellett kaptunk egy közel ötperces trailert is, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlődött a grafika.

Return to Arkham - leghamarabb novemberben?

Állítólag komoly framerate-problémái vannak a felújított Batman: Arkham-játékoknak, az Eurogamer értesülései szerint ezért kizárt, hogy novembernél előbb boltokba kerüljön a remaster-csomag.

Késik a Return to Arkham, és nem tudjuk, mennyit

A jövő hónap végére ígérték eredetileg a Batman: Return to Arkham csomagot, a Warner Bros. azonban eltolta a megjelenést. Az igazán rossz hír az, hogy ezúttal nem is árulta el, mikor számíthatunk a premierre.