The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: The Witcher 2 bemutató a G4TV-ben

A G4TV az E3 alkalmából hívta meg a CD Projekt RED producerét, Tomasz Gopot, aki a The Witcher 2: Assassins of Kingsről beszélt pár percen keresztül.

A Blizzard nem, a Namco támogatja a DRM-et

Olivier Comte, a Namco Bandai Partners vezetője a CVG-nek a napokban adott interjújában a DRM-mel kapcsolatos állásfoglalását is kifejtette.

The Witcher 2 - itt az első hivatalos trailer

Bár a Witcher második részének készültéről régóta tudunk, a CD Projekt hivatalosan még nem jelentette be a játékot, ahogy az első videó is "véletlenül" szivárgott ki.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

Jön a The Witcher 2, kiszivárgott az első trailer

Valójában régóta tudjuk, hogy készül a The Witcher 2, azonban konkrét, kézzelfogható anyagot nem kaptunk belőle - most is csak véletlenül jutott el hozzánk az első trailer.