The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.

The Witcher-képregény érkezik a Dark Horse-tól

Ahogy azt várható volt, Ríviai Geralt kalandjait grafikus novella formájában is átélhetjük. A füzeteket a Dark Horse adja ki, és 2014 márciusában landolnak a boltokban. A történetek Angren földjén játszódnak majd.

Közös munka a CD Projekttől és a Dark Horse-tól

Közös projekten szorgoskodik a The Witcher-sorozatról elhíresült CD Projekt Red és a Dark Horse Comics. Egyelőre egy teaser videóval kell beérnünk, a bejelentés a jövő héten várható.

Blogajánló: A vaják, a kígyó, és 2 füstölgő mikrofon

Bár a napsütés, a vízpart és a fesztiválszezon arra készteti az embert, hogy elhagyja az otthonát, szerencsére lelkes bloggereink ezen a héten se hagytak minket cserben.

The Witcher 2 - elérhető a modszerkesztő

Egy régóta várt programot kaptak kézhez a Witcher-rajongók. A CD Projekt RED elérhetővé tette a REDkitet, amellyel bárki saját modokat és új kalandokat készíthet a The Witcher 2: Assassins of Kingshez.

Március végén érkezik a Vaják: Tündevér

Az utolsó kívánság és A végzet kardja után újabb Vaják-kötettel bővül a hazai könyvesboltok kínálata. A Tündevér címet viselő könyv immár nem novellák gyűjteménye, hanem egy komplett regény Ríviai Geralt főszereplésével.

A Witcher 3-ra célozgat a CD Projekt RED?

Egyre több jel mutat arra, hogy február elején a The Witcher harmadik részét mutathatja be a CD Projekt RED. Most éppen egy teaser képet kaptunk, ami a találgatások szerint szintén a bejelentésre céloz.

Közeleg a The Witcher 3 bejelentése is

A CD Projekt fontos üzenetet rejtett el a Cyberpunk 2077 tegnap megjelent előzetesében, a lengyelek február elején ugyanis egy másik bejelentésre is készülnek, ami viszont minden bizonnyal a The Witcher 3-ra vonatkozik majd.

Adventi naptár PlayON módra

A PlayON csapata is készül már a karácsonyra, a közelgő ünnep jegyében minden nap más játékok leárazására számíthattok a forgalmazó részéről. Ma az Assassin's Creed: Revelations van soron.

PlayStationre is megjelenhet a The Witcher

A lengyel Gadzetomania magazin mikrofonvégre kapta a CD Projekt RED fejesét, Adam Kicińskit, aki beszámolt a stúdió jövőbeli terveiről. Az interjúból kiderül, hogy a Cyberpunk 2077 mellett egy, még nem bejelentett dark fantasy játékon dolgoznak, és a nextgen PlayStationre is megjelenik a The Witcher.

Végleges címet kapott a Cyberpunk

A minap lezajlott a CD Projekt RED sajtókonferenciája, ahol többek közt végleges(nek tűnő) címet kapott a közelgő nyitott világú szerepjáték, a Cyberpunk, és mozgásban is bemutatták a The Witcher 2 modszerkesztőjét. Geralt kalandja egyébként tegnap jelent meg Macre is.