The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

Tíz percnyi The Witcher 2 játékmenet

A The Witcher a szerepjátékok egyik nagy meglepetése volt: egy parányi európai stúdió akkora játékot készített, ami már-már szinte vetekedhet a Bioware-szintű anyagokkal. A második résszel a fejlesztők célja egyszerű: kijavítani mindent, ami az elsőben rossz volt, és még durvább kalandokat elénk rakni!

The Witcher 2 - háromrészes gameplay bemutató

Újabban ha a gamerek a lengyelekre gondolnak, szinte minden kétséget kizáróan a CD Projekt RED és a The Witcher jutnak az eszükbe. A folytatásra immár alig három hónapot kell várni, májusban végre újra belevethetjük magunkat Geralt kalandjaiba. Gameplay bemutató következik.

The Witcher 2 - fejlesztői napló magyar felirattal

Miután a The Witcher 2 készítői ékes lengyel nyelven beszélnek, ezért valószínűleg olvasóink többsége nem értené a helyszínekről most elhangzó információkat, azonban a PlayON, azaz a néhai CD Projekt Magyarország elkészítette a videónapló magyar feliratát, így aggodalomra sincs ok.

Nevet változtatott a CD Projekt Magyarország

Nevet változtatott a CD Projekt Magyarország, a forgalmazó mostantól PlayON! néven folytatja pályafutását. Bár elsőre jelentéktelennek tűnhet mindez, a döntés hátterében viszont az állt, hogy a cég külön vált a lengyel anyacégtől, s immáron teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalatként működik.

The Witcher 2 - konzolokon is működne

Érdekes dolgok ezek: a fejlesztők még most is váltig állítják, hogy nem fog konzolos verzió készülni a Witcher folytatásából, ennek ellenére az irányítást és a kezelőfelületet úgy találták ki, hogy a játék tökéletesen játszható legyen akár Xbox 360-on, akár PS3-on. Véletlen? Nem valószínű!

The Witcher 2 - fejlesztői napló a karakterekről

A lengyel CD Projekt lassan révbe ér a The Witcher második részével, és mindmáig nincs semmi érdemleges infó a korábban pletykált, esetleges konzolos portok felől. A negyedik fejlesztői naplóban ezúttal a karakterek sokszínűségéről esik szó. A játék ezúttal az Északi Királyságokba kalauzol el bennünket.

Megvan a The Witcher 2 megjelenési dátuma

A lengyel CD Projekt rendkívül bizakodó sikeres szerepjátékuk folytatása kapcsán, elmondásuk szerint így pár héttel később kerül a boltokba a The Witcher 2, mint azt a múltban tervezték. Holnap, a cég őszi konferenciáján további bejelentések várhatóak és a lehull a lepel a gyűjtői kiadásról is.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

The Witcher 2 - kibővített szökés a börtönből

Kicsit kibővítve, kiegészítve és átszerkesztve még durvább az új Witcher előzetese. A nem éppen rövid, négyperces bemutatóban betekintést nyerhetünk a sztoriba, a harcba és a játék egészen lenyűgöző, technikailag komolyan fejlett és hangulatos látványvilágába.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!