The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.

The Witcher 2 - a hónap végén jön a gigatapasz

Habár mindenhonnan az xboxos verzióról szóló információk terjengenek, abban ugye egyetérthetünk, hogy a CD Projekt RED pimasz szerepjátéka igazán PC-n üt a legnagyobbat. A nagyszabású 2.0-s javítás megjelenési időpontját is kitűzték a lengyelek, a tapasz még ebben a hónapban letölthető lesz.

The Witcher-folytatásra utalgat a CD Projekt

Üzletileg viszonylag jól teljesít a játék, s ezen az Xbox 360-as verzió közelgő megjelenése nagyon sokat dobhat. A hardcore szerepjáték-rajongók új kedvence így minden valószínűség szerint megkapja a maga harmadik epizódját is - legalábbis a fejlesztők erre utalgatnak.

GC 2011: The Witcher 2 - Xbox 360-as előzetes

Hirtelen azt sem tudom, hogyan vegyem a levegőt. Fantasztikusra sikerült a The Witcher 2 Xbox 360-as kedvcsinálója, s tökéletesen összefoglalja, miért ez az utóbbi idők egyik legjobb szerepjátéka. Az, hogy a videóban valójában mennyi származik az Xbox 360-as verzióból, persze kérdéses.

Készül a The Witcher 2 új, 2.0-ás verziója

Azt hiszem, a legtöbb szerepjáték-rajongó egyetértene abban, hogy a The Witcher 2 az utóbbi évek egyik legjobbja a műfajban. Valószínűleg abban is mindenki egyetértene, hogy egyben számos hibával, hiányossággal küszködik. Szerencsére ezzel a CD Projekt is tisztában van.

Idén már nem jelenik meg az xboxos Witcher 2

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a The Witcher 2 Xbox 360-as változata, a hivatalos indoklás szerint a lengyel fejlesztőknek egy picivel több időre van szükségük az átirat polírozásához - nem hivatalos vélemények szerint a Namco Bandai-per is bejátszik a késésben.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.

Perelné a Namco Bandai a The Witcher 2 fejlesztőit

Mint azt már mindannyian tudjuk, készül a The Witcher 2 a Microsoft konzoljára, így a PC-sek mellett az Xbox 360-as felhasználók is élvezhetik az utóbbi idők legnagyobb szerepjátékát. A kiadás azonban nem halad zökkenőmentesen, így most perbe került a CD Projekt RED.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.

Kilépett a The Witcher 2 producere

Nem rég jelent meg a The Witcher 2, s azt hittük, csupa öröm és ujjongás uralja most a CD Projekt RED csapatát, hiszen játékuk hihetetlenül sikeres. Úgy néz ki, valami mégsem lehet teljesen felhőtlen: elhagyta a csapatot a vezető producer, Tomek Gop, aki mondhatni a The Witcher arca volt a publikum felé.

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.