The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.

The Witcher 2 - Enhanced Edition teszt

Egy évvel a PC-s premier után Ríviai Geralt ezüstkardjával és mágikus farkas-amulettjével rak rendet Xbox 360-on is. Egy olyan világban, ahol húgyban és szarban harcolnak a katonák vérfertőző uralkodóikért, s leszbikus varázslónők kéjesen korbácsolják egymást. Az Enhanced Edition kötelező vétel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, a tavaszi játékmegjelenés-áradat alaposan alábbhagyott, mondjuk még mindig több érdekes címmel gazdagodunk a héten, mint legutóbb. A legtöbb platformon találhatunk a fogunkra való játékot, lesz például xboxos Witcher 2, PS3-ra pedig jön a The House of the Dead negyedik része.

Launch traileren a The Witcher 2: Enhanced Edition

Jövő hét elején jelenik meg Ríviai Geralt xboxos kalandja, s ennek nyomán a CD Projekt RED kiadta a játék launch trailerét. Az RPG magyar felirattal érkezik a hazai boltokba, s ha kicsit is hajlasz a komolyabb, felnőtt témájú címek iránt, a műfaj egyik kiemelkedő alkotásával lehet dolgod.

The Witcher 2: Enhanced Edition - még egy trailer

Kerek tíz nap múlva már az Xbox 360-tulajdonosok is játszhatnak a The Witcher folytatásával, ami nem csak bőséges tartalommal és fejlesztéssel várja a játékosokat, de a CD Projekt RED csapatának is lehetőséget ad arra, hogy hősünket mindennél jobban megismerhessük.

The Witcher 2 - ennyit változott a grafika

Szeretnéd tudni, hogy mi a különbség a PC-s és az xboxos The Witcher 2: Enhanced Edition között? A Gamespot egy tanulságos összehasonlító videót tett közzé, mely kiemeli a verziók sajátosságait. Egy év elteltével a látvány változott némileg, de senki sem indul hátrányból.

The Witcher 2 - az előző rész tartalmából

Hasonlóan a múlt heti kedvcsinálóhoz, ismét egy véres és művészien megkomponált animációs videót kaptunk a CD Projekt RED-től, melyben összefoglalja a The Witcher első részének eseményeit. A konzolosoknak érdemes figyelni rá, elvégre az ő platformjukon kimaradt ez az epizód.

The Witcher 2 - kicsoda az a witcher?

A CD Projekt RED újabb rövidfilmet tett közzé, melyben kiderül, hogy kit is takar voltaképpen a "witcher" kifejezés. Mutáns szörnygyilkosunk fegyelmezett zsoldos, aki pénzért öli a békés környéket fenyegető fenevadakat. Múltjára azonban Ríviai Geralt sem lehet büszke.

The Witcher 2: Enhanced Edition - az átvezetőkről

Megérkezett a The Witcher 2 bővített, illetve xboxos kiadásának legújabb fejlesztői naplója, amiben a drága készítők a játék új átvezető videóiról osztják meg a gondolataikat. Természetesen a korábban már látott intro is szóba kerül, amihez persze megváltozatott outro is dukál majd...

Elkelt az összes The Witcher 2: Dark Edition

Ha eddig azon morfondíroztál, hogy beruházz-e az xboxos The Witcher 2 Dark Editionjébe, akkor sajnos el kell, hogy keserítsünk: Európában az összes példány elfogyott az előrendelések során. A CD Projekt viszont a lengyel honfitársai számára minden extrát elérhetővé tesz, köszönjük a nevükben is.

Így készült az xboxos The Witcher 2 intrója

Örülhetnek a fejlesztési kulisszatitkok kedvelői, elvégre a CD Projekt most megosztja a nagyközönséggel a The Witcher 2: Enhanced Edition briliáns nyitóanimációjának készítési folyamatát. Egy hangulatkelő film megalkotása bizony nem könnyű, de a lengyelek könnyedén vették az akadályt.