The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
1337004000

Két játékon is dolgozik a CD Projekt RED

Új kedvenc európai csapatunk két anyagon is dolgozik, így a következő hetekben keresnek némi extra munkaerőt. Akinek szimpatikus a lengyel vállalat, és úgy érzi, mindene a játékfejlesztés, az már indulhat is jelentkezni. Mi pedig megpróbálunk valami következtetést levonni az álláshirdetésekből.
1335790800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az élen nyitott itthon az Xbox 360-as The Witcher 2: Assassins of Kings, s bár a játék PC-s változata eddig is a húsosfazék környékén maradt, a konzolos bővített kiadás megjelenése után azonnal az élre repült a cím. A dobogó második fokán a Kinect Star Wars áll, őt a Battlefield 3 követi.
1335609000

Fejlesztők a The Witcher 2: Enhanced Editionről

Megjelent a The Witcher 2 Enhanced Edition, és mi láttuk, hogy ez jó. Amihez mellesleg nem kellett túl nagy látnoki képesség, mert már a Mezei Edition is jó volt. Hogy biztosak legyünk benne, hogy az Enhanced Edition tényleg Enchanced, a fejlesztők részletezik nekünk, mint enhancáltak.
1335475076

The Witcher 2 - Enhanced Edition teszt

Egy évvel a PC-s premier után Ríviai Geralt ezüstkardjával és mágikus farkas-amulettjével rak rendet Xbox 360-on is. Egy olyan világban, ahol húgyban és szarban harcolnak a katonák vérfertőző uralkodóikért, s leszbikus varázslónők kéjesen korbácsolják egymást. Az Enhanced Edition kötelező vétel.
1334570400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, a tavaszi játékmegjelenés-áradat alaposan alábbhagyott, mondjuk még mindig több érdekes címmel gazdagodunk a héten, mint legutóbb. A legtöbb platformon találhatunk a fogunkra való játékot, lesz például xboxos Witcher 2, PS3-ra pedig jön a The House of the Dead negyedik része.
1334383209

Launch traileren a The Witcher 2: Enhanced Edition

Jövő hét elején jelenik meg Ríviai Geralt xboxos kalandja, s ennek nyomán a CD Projekt RED kiadta a játék launch trailerét. Az RPG magyar felirattal érkezik a hazai boltokba, s ha kicsit is hajlasz a komolyabb, felnőtt témájú címek iránt, a műfaj egyik kiemelkedő alkotásával lehet dolgod.
1333819811

The Witcher 2: Enhanced Edition - még egy trailer

Kerek tíz nap múlva már az Xbox 360-tulajdonosok is játszhatnak a The Witcher folytatásával, ami nem csak bőséges tartalommal és fejlesztéssel várja a játékosokat, de a CD Projekt RED csapatának is lehetőséget ad arra, hogy hősünket mindennél jobban megismerhessük.
1333717252

The Witcher 2 - ennyit változott a grafika

Szeretnéd tudni, hogy mi a különbség a PC-s és az xboxos The Witcher 2: Enhanced Edition között? A Gamespot egy tanulságos összehasonlító videót tett közzé, mely kiemeli a verziók sajátosságait. Egy év elteltével a látvány változott némileg, de senki sem indul hátrányból.
1333537215

The Witcher 2 - az előző rész tartalmából

Hasonlóan a múlt heti kedvcsinálóhoz, ismét egy véres és művészien megkomponált animációs videót kaptunk a CD Projekt RED-től, melyben összefoglalja a The Witcher első részének eseményeit. A konzolosoknak érdemes figyelni rá, elvégre az ő platformjukon kimaradt ez az epizód.
1333184449

The Witcher 2 - kicsoda az a witcher?

A CD Projekt RED újabb rövidfilmet tett közzé, melyben kiderül, hogy kit is takar voltaképpen a "witcher" kifejezés. Mutáns szörnygyilkosunk fegyelmezett zsoldos, aki pénzért öli a békés környéket fenyegető fenevadakat. Múltjára azonban Ríviai Geralt sem lehet büszke.