The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

E3 2011: Új Witcher-játékon dolgozik a CD Projekt

Nem sokat pihen a CD Projekt: úgy tűnik, hogy a The Witcher 2 hatalmas siker, s ezt kihasználva máris új játékot fognak bejelenteni az E3 alkalmával. Hogy pontosan mi lesz ez, az egyelőre kérdés, mindenesetre a fejlesztők megjegyzéseiből azért el lehet kezdeni találgatni.

Még több jel a The Witcher 2 konzolos portjáról

A The Witcher 2: Assassin's of Kings tegnap jelent meg PC-re, a lengyel fejlesztő, CD Projekt RED egyre többet utal a varázslatos RPG konzolos portjai felé, melynek igazán örülünk. Elmondásuk szerint, ha a csapat az Xbox 360-as és PS3-as változat mellett dönt, azok nem lesznek gyengébben megvalósítva.

The Witcher 2 - az összes DLC ingyenes lesz

Az egész szerepjátékos közösség lázban ég ezekben a napokban: ma jelent meg a CD Projekt RED várva-várt üdvöskéje, Rívai Geralt második eljövetele, a The Witcher 2. Ráadásul nem minden kiadó és fejlesztő szeretné a dobozos változatok eladása után is újra és újra megfejni a kicsikét, a rajongók nagy örömére.

The Witcher 2 Launch Party

Vér, megvetés, szerelem, félelem, remény. Tagba szakadt öregember szedi lépteit sietősen, ezernyi bűnös arc veszi körbe, csillogó órája rablók, kurvák, nincstelenek tekintetét vonzza magához, még nem szállt le az éj, talán sértetlenül hazaér. Ez nem Temeria. Ez a Keleti pályaudvar. És a The Witcher 2 magyarországi premierje.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.

The Witcher 2 előzetescsokor érkezett

Közép-Európa büszkesége egyre közelít a megjelenéshez, de az utolsó két napra sem maradhatunk látnivaló nélkül. Néhány új előzetes futott be, melyek mindegyike maximálisan meghozza a hangulatot a nyár legjobbnak ígérkező szerepjátékához. Borús időre pedig kifejezetten ideálisak!

The Witcher 2 - lépj be a világba

Sötét idők járnak Brennában, a vérfertőző király támadást indít azok ellen, akik gyermekeit tartják fogva, s ehhez kedvenc vajákját, Geraltot is bevonja a harcba. Ám egy titkos összeesküvés lappang a háttérben, melynek hősünk issza meg a levét. Tisztára kell mosnia magát, egyre bizonytalanabb idők következnek.

The Witcher 2 - videón az élő világ

A CD Projekt RED nem csupán bombasztikus történettel kápráztatja el a szerepjátékok rajongóit, hanem igyekeznek teljesen élethűvé varázsolni ezt nyomasztó és kemény fantasy világot - a legapróbb részletekig. Érdemes odafigyelnünk az élő, lélegző környezetünkre - erről tanúskodik az új előzetes.

Befejeződtek a The Witcher 2 munkálatai

Aranylemezre került a Witcher második része, most már csak tömeggyártást kell megvárni, és rá is vethetjük magunkat a játékra. A megjelenés május közepén várható, háromféle kiadás is elérhető lesz, és akkor majd többek között az is kiderül, hogy miért került Geralt tömlöcbe.

The Witcher 2 - konzolos pletykák megerősítve

Régóta rebesgeti már a CD Projekt, hogy a The Witcher 2 maximálisan elképzelhető lenne a konzolokon, ám hivatalos megerősítést eddig még nem kaptunk. Most sem, de egy lépéssel előrébb járunk, ugyanis a fejlesztők egy lengyel TV-nek beszéltek az esetleges konzolos portról.