The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Új akció-RPG-n dolgozik a Witcher 2 producere

Miután a Tomasz "Tomek" Gop, a The Witcher 2 vezető producere nagy csinnadrattával elhagyta a CD Projektet, és a City Interactive-nál kötött ki. A legújabb értesülések szerint egy multiplatform akció-szerepjátékon dolgozik jelenleg. Ideális feladat Geralt zseniális kalandjai után.

Jogi lépések a The Witcher 2-kalózok ellen

A CD Projekt karhatalommal szeretne fellépni a szerepjátéka illegális másolatát futtató kalózok ellen. Első lépésként már bérelt egy német ügyvédi irodát döntései foganatosításához: aki másolt verzióval játszik, ne lepődjön meg azon, hogy 1200 dollár befizetésére kötelező csekket hoz a postás.

A Namco Bandai nyerte a The Witcher 2-pert

A francia ítélőtábla a Namco Bandai javára döntött, a The Witcher 2: Assassins of Kings kiadási jogait megszerezte, így a CD Projekt RED-del osztozkodnia kell a jövőben megjelenő Xbox 360-as verzión. A fejlesztők természetesen nem elégedettek az ítélettel.

The Witcher 2 - legalább 4,5 milliószor warezolták le

A CD Projekt nagyfőnöke elmélkedett arról, vajon hány ember töltötte le illegálisan az ő kis terméküket, és arra jutott, hogy legalább 4,5 millióan, de valószínűleg többen. Kicsit ugyan szomorú, de azért így is elégedett azzal az eladással, amit a játék végül produkálni tudott.

Teljesen új címen dolgozik a CD Projekt

A jelek szerint a CD Projekt nem ragaszkodik folyton a jól bejáratott sorozataihoz, így megkezdte lefektetni egy vadonat új játék alapjait - tudtuk meg a cég befektetőknek szánt részletes jelentéséből. Ugyanitt közölték a kiadó négyéves terveit is, minimum három játék érkezik 2015-ig.

The Witcher 2 - PC-n minden DLC ingyenes marad

A CD Projekt RED bejelentése erősen ösztönző hatással lehet a PC-s játékosokra, ám ugyanez nem mondható el az Xbox 360-as verzió mellett döntőkről - a konzolos változathoz érkező bővítményekért fizetnünk kell. A játék fejlesztési igazgatója szerint a konzolos üzletpolitika a ludas a kérdésben.

Kevesebbet kell várni a CD Projekt új játékára

Mostanában egyre többet beszél a lassan a kontinentális Európa legmenőbb fejlesztőcsapatává váló CD Projekt. Most például azt hintették el, hogy a következő év bejelentések tekintetében különösen izgalmas lesz, miközben gyakorlatilag megerősítették a The Withcer III-at.

Kiegészítőt kaphat a The Witcher 2

A CD Projekt eddig minden alkalommal azt nyilatkozta a The Witcher 2 esetleges folytatásaival kapcsolatban, hogy egyelőre még nem jelenthetnek be semmit. Aztán mindig mondanak valamit, ami azért enged következtetni bizonyos dolgokra, s ettől jól beindul a fantáziánk.

The Witcher 2 - friss információk landoltak

Ahogy azt a CD Projekt RED megígérte, újabb tudnivalók érkeztek a 2.0-s PC-s frissítésről, illetve a közelgő Xbox 360-as verzióról. A tegnapi konferencián lehullt a lepel a Dark és az Arena módról, valamint arról, hogy a konzolosok hosszabb CG-átvezetőknek örülhetnek. Képeink is vannak!