The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

The Witcher 2 előzetescsokor érkezett

Közép-Európa büszkesége egyre közelít a megjelenéshez, de az utolsó két napra sem maradhatunk látnivaló nélkül. Néhány új előzetes futott be, melyek mindegyike maximálisan meghozza a hangulatot a nyár legjobbnak ígérkező szerepjátékához. Borús időre pedig kifejezetten ideálisak!

The Witcher 2 - lépj be a világba

Sötét idők járnak Brennában, a vérfertőző király támadást indít azok ellen, akik gyermekeit tartják fogva, s ehhez kedvenc vajákját, Geraltot is bevonja a harcba. Ám egy titkos összeesküvés lappang a háttérben, melynek hősünk issza meg a levét. Tisztára kell mosnia magát, egyre bizonytalanabb idők következnek.

The Witcher 2 - videón az élő világ

A CD Projekt RED nem csupán bombasztikus történettel kápráztatja el a szerepjátékok rajongóit, hanem igyekeznek teljesen élethűvé varázsolni ezt nyomasztó és kemény fantasy világot - a legapróbb részletekig. Érdemes odafigyelnünk az élő, lélegző környezetünkre - erről tanúskodik az új előzetes.

Befejeződtek a The Witcher 2 munkálatai

Aranylemezre került a Witcher második része, most már csak tömeggyártást kell megvárni, és rá is vethetjük magunkat a játékra. A megjelenés május közepén várható, háromféle kiadás is elérhető lesz, és akkor majd többek között az is kiderül, hogy miért került Geralt tömlöcbe.

The Witcher 2 - konzolos pletykák megerősítve

Régóta rebesgeti már a CD Projekt, hogy a The Witcher 2 maximálisan elképzelhető lenne a konzolokon, ám hivatalos megerősítést eddig még nem kaptunk. Most sem, de egy lépéssel előrébb járunk, ugyanis a fejlesztők egy lengyel TV-nek beszéltek az esetleges konzolos portról.

The Witcher 2 bétateszt

Geralt, a hírhedt szoknyapecér szörnyvadász visszatért, bár nem olyan módon, hogy azt fanfárszólamokkal az egekig magasztalják. Ragadozószemű hősünk egy börtönben senyved, olyan bűnért, amit talán el sem követett. A háttérben összeesküvés lappang, balga mindenki, aki azt hiszi, innen nincs kiút.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

Befutott a The Witcher 2 gépigénye

Bő másfél hónap múlva nekiállhatunk Geralt következő kalandjainak a The Witcher 2-ben. A játék PC-exkluzív, ami valószínűleg sokaknak szimpatikus húzás a fejlesztőktől, az azonban eddig kérdéses volt, hogy mégis milyen vas kell ahhoz, hogy az RPG rezzenésmentesen fusson - íme a hivatalos gépigény.

Tíz percnyi The Witcher 2 játékmenet

A The Witcher a szerepjátékok egyik nagy meglepetése volt: egy parányi európai stúdió akkora játékot készített, ami már-már szinte vetekedhet a Bioware-szintű anyagokkal. A második résszel a fejlesztők célja egyszerű: kijavítani mindent, ami az elsőben rossz volt, és még durvább kalandokat elénk rakni!

The Witcher 2 - háromrészes gameplay bemutató

Újabban ha a gamerek a lengyelekre gondolnak, szinte minden kétséget kizáróan a CD Projekt RED és a The Witcher jutnak az eszükbe. A folytatásra immár alig három hónapot kell várni, májusban végre újra belevethetjük magunkat Geralt kalandjaiba. Gameplay bemutató következik.