The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

The Witcher 2 - az összes DLC ingyenes lesz

Az egész szerepjátékos közösség lázban ég ezekben a napokban: ma jelent meg a CD Projekt RED várva-várt üdvöskéje, Rívai Geralt második eljövetele, a The Witcher 2. Ráadásul nem minden kiadó és fejlesztő szeretné a dobozos változatok eladása után is újra és újra megfejni a kicsikét, a rajongók nagy örömére.

The Witcher 2 Launch Party

Vér, megvetés, szerelem, félelem, remény. Tagba szakadt öregember szedi lépteit sietősen, ezernyi bűnös arc veszi körbe, csillogó órája rablók, kurvák, nincstelenek tekintetét vonzza magához, még nem szállt le az éj, talán sértetlenül hazaér. Ez nem Temeria. Ez a Keleti pályaudvar. És a The Witcher 2 magyarországi premierje.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.

The Witcher 2 előzetescsokor érkezett

Közép-Európa büszkesége egyre közelít a megjelenéshez, de az utolsó két napra sem maradhatunk látnivaló nélkül. Néhány új előzetes futott be, melyek mindegyike maximálisan meghozza a hangulatot a nyár legjobbnak ígérkező szerepjátékához. Borús időre pedig kifejezetten ideálisak!

The Witcher 2 - lépj be a világba

Sötét idők járnak Brennában, a vérfertőző király támadást indít azok ellen, akik gyermekeit tartják fogva, s ehhez kedvenc vajákját, Geraltot is bevonja a harcba. Ám egy titkos összeesküvés lappang a háttérben, melynek hősünk issza meg a levét. Tisztára kell mosnia magát, egyre bizonytalanabb idők következnek.

The Witcher 2 - videón az élő világ

A CD Projekt RED nem csupán bombasztikus történettel kápráztatja el a szerepjátékok rajongóit, hanem igyekeznek teljesen élethűvé varázsolni ezt nyomasztó és kemény fantasy világot - a legapróbb részletekig. Érdemes odafigyelnünk az élő, lélegző környezetünkre - erről tanúskodik az új előzetes.

Befejeződtek a The Witcher 2 munkálatai

Aranylemezre került a Witcher második része, most már csak tömeggyártást kell megvárni, és rá is vethetjük magunkat a játékra. A megjelenés május közepén várható, háromféle kiadás is elérhető lesz, és akkor majd többek között az is kiderül, hogy miért került Geralt tömlöcbe.

The Witcher 2 - konzolos pletykák megerősítve

Régóta rebesgeti már a CD Projekt, hogy a The Witcher 2 maximálisan elképzelhető lenne a konzolokon, ám hivatalos megerősítést eddig még nem kaptunk. Most sem, de egy lépéssel előrébb járunk, ugyanis a fejlesztők egy lengyel TV-nek beszéltek az esetleges konzolos portról.

The Witcher 2 bétateszt

Geralt, a hírhedt szoknyapecér szörnyvadász visszatért, bár nem olyan módon, hogy azt fanfárszólamokkal az egekig magasztalják. Ragadozószemű hősünk egy börtönben senyved, olyan bűnért, amit talán el sem követett. A háttérben összeesküvés lappang, balga mindenki, aki azt hiszi, innen nincs kiút.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.