The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

Fejlesztői naplón az xboxos The Witcher 2

Áprilisban végre Xbox 360-ra is megjelenik a The Witcher második része, ennek apropóján a CD Projekt is újabb fejlesztői naplósorozatot indított. A "nulladik" rész már megérkezett, ebben a lengyel srácok laza összefoglalót tartanak az átirat legfontosabb változtatásairól és újdonságairól.

Ilyen lesz a The Witcher 2: Dark Edition

Azért a leendő xboxos The Witcher 2-tulajoknak sem kell nélkülözniük az igazán ellenállhatatlan gyűjtői kiadást, mely esetükben a Dark Edition névre hallgat. A minap Lengyelországban bejelentett csomag számos extrával érkezik, de nekünk a Farkas-medál kellene a legjobban.

Áprilisban jön az xboxos The Witcher 2

A CD Projekt bejelentette, hogy a The Witcher 2 konzolos verziója április 17-én jelenik meg. A jeles esemény alkalmából számos kedvcsináló futott be hozzánk - kaptok képet és videót minden mennyiségben. Az Xbox 360-as változat egyébként Enhanced Edition névre hallgat, tényleg minden finomság benne lesz.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Új akció-RPG-n dolgozik a Witcher 2 producere

Miután a Tomasz "Tomek" Gop, a The Witcher 2 vezető producere nagy csinnadrattával elhagyta a CD Projektet, és a City Interactive-nál kötött ki. A legújabb értesülések szerint egy multiplatform akció-szerepjátékon dolgozik jelenleg. Ideális feladat Geralt zseniális kalandjai után.

Jogi lépések a The Witcher 2-kalózok ellen

A CD Projekt karhatalommal szeretne fellépni a szerepjátéka illegális másolatát futtató kalózok ellen. Első lépésként már bérelt egy német ügyvédi irodát döntései foganatosításához: aki másolt verzióval játszik, ne lepődjön meg azon, hogy 1200 dollár befizetésére kötelező csekket hoz a postás.

A Namco Bandai nyerte a The Witcher 2-pert

A francia ítélőtábla a Namco Bandai javára döntött, a The Witcher 2: Assassins of Kings kiadási jogait megszerezte, így a CD Projekt RED-del osztozkodnia kell a jövőben megjelenő Xbox 360-as verzión. A fejlesztők természetesen nem elégedettek az ítélettel.

The Witcher 2 - legalább 4,5 milliószor warezolták le

A CD Projekt nagyfőnöke elmélkedett arról, vajon hány ember töltötte le illegálisan az ő kis terméküket, és arra jutott, hogy legalább 4,5 millióan, de valószínűleg többen. Kicsit ugyan szomorú, de azért így is elégedett azzal az eladással, amit a játék végül produkálni tudott.

Teljesen új címen dolgozik a CD Projekt

A jelek szerint a CD Projekt nem ragaszkodik folyton a jól bejáratott sorozataihoz, így megkezdte lefektetni egy vadonat új játék alapjait - tudtuk meg a cég befektetőknek szánt részletes jelentéséből. Ugyanitt közölték a kiadó négyéves terveit is, minimum három játék érkezik 2015-ig.

The Witcher 2 - PC-n minden DLC ingyenes marad

A CD Projekt RED bejelentése erősen ösztönző hatással lehet a PC-s játékosokra, ám ugyanez nem mondható el az Xbox 360-as verzió mellett döntőkről - a konzolos változathoz érkező bővítményekért fizetnünk kell. A játék fejlesztési igazgatója szerint a konzolos üzletpolitika a ludas a kérdésben.