The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

E3 2011: The Witcher 2 X360-as képek és video

Egy emberként sikoltott fel az Xbox 360-as tábor, amikor kiderült, hogy az utóbbi évek legjobb szerepjátéka, a The Witcher 2 megjelenik a konzolra is. A lengyel CD Projekt pedig nem pazarolja az időt, a programozók ezerrel dolgoznak, így az E3 alatt már meg is mutatták a játék Xbox 360-on futó verzióját.

The Witcher 2: Assassins of Kings teszt

Íme, a szerepjáték, mely legyőzte a Dragon Age 2-t. A lengyel szerepjáték-készítők hihetetlenül magasra tették a lécet saját maguk számára és a kissé együgyűvé váló műfaj posványában egyaránt. Ehhez csak kellően merészen kellett megközelíteni a komor, ultra-naturális és keblektől imbolygó középkori misztikumot.

E3 2011: Hivatalos: The Witcher 2 Xbox 360-ra is

Most már értjük miért ködösítettek olyan sokat a CD Projekt RED-nél a The Witcher 2: Assassins of Kings megjelenése előtt az esetleges konzolváltozatról, tény, hogy nem tudták jól elfedni a tényeket: immáron hivatalos, hogy Geralt második kalandja az év végén Xbox 360-ra is megjelenik.

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.

Kiveszi a DRM-et az új The Witcher 2 patch

A The Witcher 2 több problémával is küzdött a megjelenés után, amiből az egyik a néhány felhasználónál jelentkező nehézkes installálás és aktiválás volt. De a DRM-védelem állítólag más bajokat is okozott, így a készítők inkább kivették az egészet a frissiben megjelent 1.1-es javításban.

The Witcher 2 - még ma érkezik az 1.1-es patch

Egy hetet kellett várniuk Ríviai Geralt rajongóinak az első javításra, mely várhatólag még ma letölthetővé válik. A legtöbb kényelmetlenségre, sebességgondra érkezik a gyógyír, amire szükség is van, hiszen a The Witcher 2 nem lett tökéletes játék, annak ellenére, hogy a hangulattól lebabázunk.

E3 2011: Új Witcher-játékon dolgozik a CD Projekt

Nem sokat pihen a CD Projekt: úgy tűnik, hogy a The Witcher 2 hatalmas siker, s ezt kihasználva máris új játékot fognak bejelenteni az E3 alkalmával. Hogy pontosan mi lesz ez, az egyelőre kérdés, mindenesetre a fejlesztők megjegyzéseiből azért el lehet kezdeni találgatni.

Még több jel a The Witcher 2 konzolos portjáról

A The Witcher 2: Assassin's of Kings tegnap jelent meg PC-re, a lengyel fejlesztő, CD Projekt RED egyre többet utal a varázslatos RPG konzolos portjai felé, melynek igazán örülünk. Elmondásuk szerint, ha a csapat az Xbox 360-as és PS3-as változat mellett dönt, azok nem lesznek gyengébben megvalósítva.

The Witcher 2 - az összes DLC ingyenes lesz

Az egész szerepjátékos közösség lázban ég ezekben a napokban: ma jelent meg a CD Projekt RED várva-várt üdvöskéje, Rívai Geralt második eljövetele, a The Witcher 2. Ráadásul nem minden kiadó és fejlesztő szeretné a dobozos változatok eladása után is újra és újra megfejni a kicsikét, a rajongók nagy örömére.

The Witcher 2 Launch Party

Vér, megvetés, szerelem, félelem, remény. Tagba szakadt öregember szedi lépteit sietősen, ezernyi bűnös arc veszi körbe, csillogó órája rablók, kurvák, nincstelenek tekintetét vonzza magához, még nem szállt le az éj, talán sértetlenül hazaér. Ez nem Temeria. Ez a Keleti pályaudvar. És a The Witcher 2 magyarországi premierje.