The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.

Kilépett a The Witcher 2 producere

Nem rég jelent meg a The Witcher 2, s azt hittük, csupa öröm és ujjongás uralja most a CD Projekt RED csapatát, hiszen játékuk hihetetlenül sikeres. Úgy néz ki, valami mégsem lehet teljesen felhőtlen: elhagyta a csapatot a vezető producer, Tomek Gop, aki mondhatni a The Witcher arca volt a publikum felé.

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.

E3 2011: The Witcher 2 X360-as képek és video

Egy emberként sikoltott fel az Xbox 360-as tábor, amikor kiderült, hogy az utóbbi évek legjobb szerepjátéka, a The Witcher 2 megjelenik a konzolra is. A lengyel CD Projekt pedig nem pazarolja az időt, a programozók ezerrel dolgoznak, így az E3 alatt már meg is mutatták a játék Xbox 360-on futó verzióját.

The Witcher 2: Assassins of Kings teszt

Íme, a szerepjáték, mely legyőzte a Dragon Age 2-t. A lengyel szerepjáték-készítők hihetetlenül magasra tették a lécet saját maguk számára és a kissé együgyűvé váló műfaj posványában egyaránt. Ehhez csak kellően merészen kellett megközelíteni a komor, ultra-naturális és keblektől imbolygó középkori misztikumot.

E3 2011: Hivatalos: The Witcher 2 Xbox 360-ra is

Most már értjük miért ködösítettek olyan sokat a CD Projekt RED-nél a The Witcher 2: Assassins of Kings megjelenése előtt az esetleges konzolváltozatról, tény, hogy nem tudták jól elfedni a tényeket: immáron hivatalos, hogy Geralt második kalandja az év végén Xbox 360-ra is megjelenik.

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.

Kiveszi a DRM-et az új The Witcher 2 patch

A The Witcher 2 több problémával is küzdött a megjelenés után, amiből az egyik a néhány felhasználónál jelentkező nehézkes installálás és aktiválás volt. De a DRM-védelem állítólag más bajokat is okozott, így a készítők inkább kivették az egészet a frissiben megjelent 1.1-es javításban.

The Witcher 2 - még ma érkezik az 1.1-es patch

Egy hetet kellett várniuk Ríviai Geralt rajongóinak az első javításra, mely várhatólag még ma letölthetővé válik. A legtöbb kényelmetlenségre, sebességgondra érkezik a gyógyír, amire szükség is van, hiszen a The Witcher 2 nem lett tökéletes játék, annak ellenére, hogy a hangulattól lebabázunk.