The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
1303408132

The Witcher 2 bétateszt

Geralt, a hírhedt szoknyapecér szörnyvadász visszatért, bár nem olyan módon, hogy azt fanfárszólamokkal az egekig magasztalják. Ragadozószemű hősünk egy börtönben senyved, olyan bűnért, amit talán el sem követett. A háttérben összeesküvés lappang, balga mindenki, aki azt hiszi, innen nincs kiút.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1301162307

Befutott a The Witcher 2 gépigénye

Bő másfél hónap múlva nekiállhatunk Geralt következő kalandjainak a The Witcher 2-ben. A játék PC-exkluzív, ami valószínűleg sokaknak szimpatikus húzás a fejlesztőktől, az azonban eddig kérdéses volt, hogy mégis milyen vas kell ahhoz, hogy az RPG rezzenésmentesen fusson - íme a hivatalos gépigény.
1298980800

Tíz percnyi The Witcher 2 játékmenet

A The Witcher a szerepjátékok egyik nagy meglepetése volt: egy parányi európai stúdió akkora játékot készített, ami már-már szinte vetekedhet a Bioware-szintű anyagokkal. A második résszel a fejlesztők célja egyszerű: kijavítani mindent, ami az elsőben rossz volt, és még durvább kalandokat elénk rakni!
1298731719

The Witcher 2 - háromrészes gameplay bemutató

Újabban ha a gamerek a lengyelekre gondolnak, szinte minden kétséget kizáróan a CD Projekt RED és a The Witcher jutnak az eszükbe. A folytatásra immár alig három hónapot kell várni, májusban végre újra belevethetjük magunkat Geralt kalandjaiba. Gameplay bemutató következik.
1297367466

The Witcher 2 - fejlesztői napló magyar felirattal

Miután a The Witcher 2 készítői ékes lengyel nyelven beszélnek, ezért valószínűleg olvasóink többsége nem értené a helyszínekről most elhangzó információkat, azonban a PlayON, azaz a néhai CD Projekt Magyarország elkészítette a videónapló magyar feliratát, így aggodalomra sincs ok.
1297242052

Nevet változtatott a CD Projekt Magyarország

Nevet változtatott a CD Projekt Magyarország, a forgalmazó mostantól PlayON! néven folytatja pályafutását. Bár elsőre jelentéktelennek tűnhet mindez, a döntés hátterében viszont az állt, hogy a cég külön vált a lengyel anyacégtől, s immáron teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalatként működik.
1296208800

The Witcher 2 - konzolokon is működne

Érdekes dolgok ezek: a fejlesztők még most is váltig állítják, hogy nem fog konzolos verzió készülni a Witcher folytatásából, ennek ellenére az irányítást és a kezelőfelületet úgy találták ki, hogy a játék tökéletesen játszható legyen akár Xbox 360-on, akár PS3-on. Véletlen? Nem valószínű!
1295182856

The Witcher 2 - fejlesztői napló a karakterekről

A lengyel CD Projekt lassan révbe ér a The Witcher második részével, és mindmáig nincs semmi érdemleges infó a korábban pletykált, esetleges konzolos portok felől. A negyedik fejlesztői naplóban ezúttal a karakterek sokszínűségéről esik szó. A játék ezúttal az Északi Királyságokba kalauzol el bennünket.
1289986202

Megvan a The Witcher 2 megjelenési dátuma

A lengyel CD Projekt rendkívül bizakodó sikeres szerepjátékuk folytatása kapcsán, elmondásuk szerint így pár héttel később kerül a boltokba a The Witcher 2, mint azt a múltban tervezték. Holnap, a cég őszi konferenciáján további bejelentések várhatóak és a lehull a lepel a gyűjtői kiadásról is.