The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

The Witcher - ilyen is lehetett volna

Már megint egy hír, ami a The Witcherrel foglalkozik, ez viszont egy picit "más" lesz, és a CD Projekt egy korábbi projektigazgatójának köszönhetjük: gameplay videón a The Witcher első prototípusa.

Júniusban jön a Vaják: Tűzkeresztség

A PlayON jóvoltából folytatódik a The Witcher világában játszódó Vaják-regényfolyam. A kötet következő része, a Tűzkeresztség most júniusban kerül a könyvesboltokba, és Geralt és Ciri kalandos történetét viszi tovább.

Ingyen Age of Wonders a GOG.com-tól

Ma kezdődik el a GOG.com téli akciója és ennek örömére ingyenesen elérhető lesz az Age of Wonders első része. Emellett természetesen több játék is kedvezményes áron lesz beszerezhető.

Ingyenes a The Witcher 2 a GOG.com-on

És a Mount & Blade is magunkévá tehető a következő 48 órában az áruház nagy őszi leárazásának apropóján. Na jó, a The Witcher 2: Assassins of Kingsért kicsit meg kell dolgoznunk a következő héten.

Film készülhet a The Witcher alapján

Pontosabban már a második filmadaptációról van szó, hiszen 2001-ben már kaptunk egy sekélyes próbálkozást The Hexer címmel. Bizakodásra ad okot, hogy ezúttal az Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski dolgozik a projekten.

Ingyen van a The Witcher a hétvégén

Ha kimaradt a The Witcher első két része, vagy esetleg újra belevágnál valamelyikbe a The Witcher 3 érkezése előtt, akkor irány a Steam, február 18-ig ingyen lehet játszani mindkettővel!

A jövő héten jön a Vaják: A megvetés ideje

December tizenharmadikán kerül a magyar könyvesboltokba a Vaják-regénysorozat negyedik része - jelentette be a PlayOn. Andrzej Sapkowski rendíthetetlen hőse, Ríviai Geralt ismét rendet rak írott formában.

6 millió eladott példánynál jár a The Witcher-széria

A CD Projekt RED mérföldkőhöz érkezett a The Witcher-sorozattal. A széria két darabjából hatmillió példány talált gazdára, Ríviai Geralt kalandjai immáron hat éve kápráztatják el az érett szerepjátékok kedvelőit.

The Witcher-képregény érkezik a Dark Horse-tól

Ahogy azt várható volt, Ríviai Geralt kalandjait grafikus novella formájában is átélhetjük. A füzeteket a Dark Horse adja ki, és 2014 márciusában landolnak a boltokban. A történetek Angren földjén játszódnak majd.

Közös munka a CD Projekttől és a Dark Horse-tól

Közös projekten szorgoskodik a The Witcher-sorozatról elhíresült CD Projekt Red és a Dark Horse Comics. Egyelőre egy teaser videóval kell beérnünk, a bejelentés a jövő héten várható.