The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

Ingyenes a The Witcher 2 a GOG.com-on

És a Mount & Blade is magunkévá tehető a következő 48 órában az áruház nagy őszi leárazásának apropóján. Na jó, a The Witcher 2: Assassins of Kingsért kicsit meg kell dolgoznunk a következő héten.

Film készülhet a The Witcher alapján

Pontosabban már a második filmadaptációról van szó, hiszen 2001-ben már kaptunk egy sekélyes próbálkozást The Hexer címmel. Bizakodásra ad okot, hogy ezúttal az Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski dolgozik a projekten.

Ingyen van a The Witcher a hétvégén

Ha kimaradt a The Witcher első két része, vagy esetleg újra belevágnál valamelyikbe a The Witcher 3 érkezése előtt, akkor irány a Steam, február 18-ig ingyen lehet játszani mindkettővel!

A jövő héten jön a Vaják: A megvetés ideje

December tizenharmadikán kerül a magyar könyvesboltokba a Vaják-regénysorozat negyedik része - jelentette be a PlayOn. Andrzej Sapkowski rendíthetetlen hőse, Ríviai Geralt ismét rendet rak írott formában.

6 millió eladott példánynál jár a The Witcher-széria

A CD Projekt RED mérföldkőhöz érkezett a The Witcher-sorozattal. A széria két darabjából hatmillió példány talált gazdára, Ríviai Geralt kalandjai immáron hat éve kápráztatják el az érett szerepjátékok kedvelőit.

The Witcher-képregény érkezik a Dark Horse-tól

Ahogy azt várható volt, Ríviai Geralt kalandjait grafikus novella formájában is átélhetjük. A füzeteket a Dark Horse adja ki, és 2014 márciusában landolnak a boltokban. A történetek Angren földjén játszódnak majd.

Közös munka a CD Projekttől és a Dark Horse-tól

Közös projekten szorgoskodik a The Witcher-sorozatról elhíresült CD Projekt Red és a Dark Horse Comics. Egyelőre egy teaser videóval kell beérnünk, a bejelentés a jövő héten várható.

Blogajánló: A vaják, a kígyó, és 2 füstölgő mikrofon

Bár a napsütés, a vízpart és a fesztiválszezon arra készteti az embert, hogy elhagyja az otthonát, szerencsére lelkes bloggereink ezen a héten se hagytak minket cserben.

The Witcher 2 - elérhető a modszerkesztő

Egy régóta várt programot kaptak kézhez a Witcher-rajongók. A CD Projekt RED elérhetővé tette a REDkitet, amellyel bárki saját modokat és új kalandokat készíthet a The Witcher 2: Assassins of Kingshez.

Március végén érkezik a Vaják: Tündevér

Az utolsó kívánság és A végzet kardja után újabb Vaják-kötettel bővül a hazai könyvesboltok kínálata. A Tündevér címet viselő könyv immár nem novellák gyűjteménye, hanem egy komplett regény Ríviai Geralt főszereplésével.