The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
Típus: Akció, RPG

The Witcher 2 - ennyit változott a grafika

Szeretnéd tudni, hogy mi a különbség a PC-s és az xboxos The Witcher 2: Enhanced Edition között? A Gamespot egy tanulságos összehasonlító videót tett közzé, mely kiemeli a verziók sajátosságait. Egy év elteltével a látvány változott némileg, de senki sem indul hátrányból.

The Witcher 2 - az előző rész tartalmából

Hasonlóan a múlt heti kedvcsinálóhoz, ismét egy véres és művészien megkomponált animációs videót kaptunk a CD Projekt RED-től, melyben összefoglalja a The Witcher első részének eseményeit. A konzolosoknak érdemes figyelni rá, elvégre az ő platformjukon kimaradt ez az epizód.

The Witcher 2 - kicsoda az a witcher?

A CD Projekt RED újabb rövidfilmet tett közzé, melyben kiderül, hogy kit is takar voltaképpen a "witcher" kifejezés. Mutáns szörnygyilkosunk fegyelmezett zsoldos, aki pénzért öli a békés környéket fenyegető fenevadakat. Múltjára azonban Ríviai Geralt sem lehet büszke.

The Witcher 2: Enhanced Edition - az átvezetőkről

Megérkezett a The Witcher 2 bővített, illetve xboxos kiadásának legújabb fejlesztői naplója, amiben a drága készítők a játék új átvezető videóiról osztják meg a gondolataikat. Természetesen a korábban már látott intro is szóba kerül, amihez persze megváltozatott outro is dukál majd...

Elkelt az összes The Witcher 2: Dark Edition

Ha eddig azon morfondíroztál, hogy beruházz-e az xboxos The Witcher 2 Dark Editionjébe, akkor sajnos el kell, hogy keserítsünk: Európában az összes példány elfogyott az előrendelések során. A CD Projekt viszont a lengyel honfitársai számára minden extrát elérhetővé tesz, köszönjük a nevükben is.

Így készült az xboxos The Witcher 2 intrója

Örülhetnek a fejlesztési kulisszatitkok kedvelői, elvégre a CD Projekt most megosztja a nagyközönséggel a The Witcher 2: Enhanced Edition briliáns nyitóanimációjának készítési folyamatát. Egy hangulatkelő film megalkotása bizony nem könnyű, de a lengyelek könnyedén vették az akadályt.

The Witcher 2 - traileren a királyok gyilkosa

Örvendjetek feleim, hiszen a legújabb The Witcher 2: Enhanced Edition trailerben levágott fejű uralkodók üres tekintetével nézhetünk farkasszemet. Az biztos, hogy egy ogre-forma tag pillekönnyűen mozogva leli kedvét a királyok gyilkolásában, s ezt már Ríviai Geralt sem tűrheti.

Még egy teaseren az xboxos The Witcher 2

A tegnapi, eddig soha nem látott jeleneteket tartalmazó előzetes után itt egy másik, szintén hasonló formában és minőségben. Elkalandozhatunk egy kicsit az új történeti szálakban és gameplay montázsokban. Megéri, elvégre a platform egyik leginkább várt RPG-jével van dolgunk.

Vadiúj teaseren a The Witcher 2: Enhanced Edition

A CD Projekt örömmel adta a tisztelt nagyérdemű tudtára, hogy a The Witcher 2 PC-s verziójából egészen pontosan 1.110.055 darab talált gazdára, ami igazán szép eredmény. A siker kiteljesedhet az xboxos verzió megjelenésével, amelyből most egy új teaserrel szolgálhatunk.

Már nextgen játékmotoron dolgozik a CD Projekt

A lengyel kiadó és fejlesztő már tud valamit: legkevesebb két címet jelent be a közeljövőben, melyek 2014-ben és 2015-ben látnak napvilágot. Ami a legérdekesebb, hogy ezeket már vadiúj engine hajtja majd, és a tervek szerint PC-re és újgenerációs konzolokra is meg fognak jelenni.