PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

Megnyílt az Amazon PlayStation Network-boltja

Mint ismert, a Sony immáron lehetővé teszi, hogy külső partnerek is indíthassanak saját PSN-boltot. A labdát elsőként az Amazon-webáruház csapta le az Egyesült Államokban. Néhány tranzakciónál 5 dollár visszakapunk.

Így működik a PlayStation Vita TV

Több mint négy percen keresztül mutatja be a PlayStation Vita TV-t a most következő videó, láthatjuk, hogyan működik a kütyü, milyen szolgáltatások és funkciók érhetők el a segítségével.

Sony: nőttek a PlayStation 3 eladásai

A Microsoft és a Nintendo számai után adósak vagyunk még a Sony üzleti jelentésével, melyből az is kiderült többek között, hogy az Xbox 360-nal ellentétben a PS3 eladásai még a next-gen gépek érkezése előtt is nőttek.

A régi és új PS Vita összehasonlítása

Vége a marketingdumának, a következő két videó a korábbi modellt és a PS Vita 2000-et hasonlítja össze. Külön kitérve a méretre, a képernyők közti különbségekre és a csatlakozókra. Vajon az új típus tényleg jobb?

Micro-USB-n keresztül is tölthető az új PS Vita

A könnyebb és gazdaságosabb PlayStation Vita 2000 alján találunk egy micro-USB portot, amin keresztül a legtöbb okostelefon kábelével is feltölthetjük a konzol lemerült akkumulátorát. Nézzük meg közelebbről!

A Sony fizet az ingyen játékokért

Bizonyára rengeteg PlayStation Plus-tag örül az előfizetés mellé járó ingyen játékoknak. Kiderült, hogy a gyártó kemény összegeket fizet a fejlesztőknek azért, hogy alkotásaik bekerüljenek az Instant Game Collectionbe.

Kinövi a PlayStation 4-et a Gaikai

A SCE Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida nemrégiben kifejtette, hogy Gaikai streaming technológiát nem csupán a japánok next-gen konzolján élvezhetjük a jövőben, hanem PC-ken, tableteken, TV-ken és minden máson is.

TGS 2013: Ötmillió eladott PS4 márciusig?

A Sony azt reméli, hogy 5 millió PlayStation 4-et passzolnak el 2014 márciusáig. A japán cég tegnap tartott sajtókonferenciát a Tokyo Games Show alkalmából, itt ismertette a terveit.

Egyelőre nem jön nyugatra a PS Vita TV

A Sony egyelőre nem tervezi, hogy a nyugati piacokon is boltokba küldi a PlayStation Vita TV-t, a japán premier után Ázsia más országaiban rukkol elő a múlt hét meglepetés kütyüjével.

Az új PlayStation Vita közelebbről

A hét elején a Sony bejelentette, hogy új modell érkezik a PlayStation Vitából, amely 20 százalékkal vékonyabb és könnyebb lesz, mint az elődje. Megjelent egy videó, amely segítségével vethetünk rá egy közeli pillantást.