PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

PlayStation Now - átalakították a PS3-at hozzá

Lapértesülések szerint a Sony átalakított PS3-akat állít csatasorba a múlt héten leleplezett cloud-gaming szolgáltatás, a PlayStation Now mögé, így javít a rendszer minőségén, és még spórol is.

Blogajánló: A doktor úr rendel

Stresszes a napod? A főnök ordibál veled? A tanár kipécézett? Totál ki vagy készülve? Van megoldás! Kattints gyorsan egyet, és olvasd el a Gamekapocs eheti blogajánlóját!

PlayStation Now a gyakorlatban

A tegnapi bejelentés óta néhány kérdést tisztázott a Sony a PlayStation Now kapcsán. Az online streaming szolgáltatást végre a gyakorlatban is megcsodálhatjuk, és már most kijelenthető, hogy az input lag sem vészes.

Jót tett a PS Vita eladásainak a PS4 startja

A Sony szerint a PlayStation 4 megjelenése pozitív hatással volt a PS Vita eladásaira. A handheld iránti kereslet meredeken ívelt felfelé az elmúlt időszakban, a marketingkampány bejött: a két gép kéz a kézben jár.

PS4 & PlayStation Vita - a két jóbarát

Az európai PS4-debüt idején sem feledkezik meg a Sony arról, hogy a PlayStation-életérzés csak egy PS Vita birtokában lehet teljes. A legújabb trailer a két platform közi szoros kötelékre hívja fel a figyelmünket.

Ingyenes PlayStation Mobile-játékok jönnek

A Sony új akciója keretében öt héten át heti két ingyenes játék érkezik a PlayStation Certified mobilokra és a PlayStation Vitára. Mindössze annyit kell tenned értük, hogy letöltöd a PlayStation Mobile appot.

PlayStation Network - lehet, jelszót kell cserélned

A Sony a minap "gyanús tevékenységre" hivatkozva resetelte néhány PlayStation Network-account jelszavát, ha nem tudsz belépni, akkor az ennek köszönhető. Új jelszóra lesz szükséged, utána minden mehet a régiben.

Hivatalos: együtt is kapható lesz a PS4 és a Vita

Még karácsony előtt piacra dobja a Sony az Ultimate Bundle nevű csomagot, melyben egy PlayStation 4-et és a PS Vitát találunk. A szóvivő szerint ez a legjobb módja annak, hogy kiemeljék a két konzol közti kapcsolatot.

PS4 - mobilnettel is működik a Remote Play

Habár a Sony azt kommunikálta felénk, hogy csak a saját lakásodban használhatod a Remote Play-funkciót a PS4 és a PS Vita között, egy Youtube-felhasználó megcáfolta a céget. Bizony, utazás közben is játszhatunk.

PlayStation Plus-trailer érkezett

Miért érdemes PlayStation Plus-tagsággal rendelkeznünk? Ha másért nem is, a havonta elérhető ingyenes játékokért és az online multiért mindenképpen. A PS4 megjelenésével a promóciós hadjárat új fordulatot vett.