Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.
1350982800

Készül az Assassin's Creed-mozi forgatókönyve

Pörögnek az események az Assassin's Creed filmváltozata körül, a Ubisoft Motion Pictures bejelentette, hogy lepaktált a New Regency nevű filmes céggel, és azonnal belevágnak a mozi forgatókönyvírásába. Túl sok konkrétum nem látott napvilágot az üzlettel kapcsolatban.
1348747213

Új Assassin's Creed III-képek, jön az Ezio Trilogy

Nyugodtan állíthatjuk, hogy az Assassin's Creed-rajongók összetehetik a kezüket örömükben, elvégre minden napra jut valami finomság számukra. Esetünkben egy raklap vadonatúj screenshot és artwork. A PS3-asok örülhetnek, elvégre bejelentették a sorozat korábbi darabjait tartalmazó Ezio Trilogyt.
1343732400

Az első Assassin's Creed volt a legjobb

Legalábbis a sorozat eredeti alkotója szerint, aki úgy érzi, hogy az a tisztaság, ami még az első részben megvolt, később kiveszett. Ami érdekes, mert a rajongók valószínűleg Ezio valamelyik kalandját tartanák a legjobbnak, nem a kissé elfeledett és kieső első epizódot.
1341846730

Megvan az Assassin's Creed mozi főszereplője

A Variety érteülései szerint az X-Men: First Class és a Prometheus sztárja, Michael Fassbender lesz az Assassin's Creed alapján készülő mozifilm főszereplője, aki egyúttal társproducerként is részt vesz a munkálatokban, miután saját cége is közreműködik majd a gyártásnál.
1340625668

Videojáték formájában is hódít a foci-EB

A Max Payne harmadik része alaposan visszaesett a hazai játékeladási toplistán, miközben labdarúgó-Európa-bajnoksággal párhuzamosan egyre népszerűbbé vált a FIFA 12 Euro 2012 kiegészítője is. Nem lepődtünk meg, a magyarok mindig is szerették a focit videojáték formájában fogyasztani.
1337180893

Nyereséges a Ubisoft, köszi, Ezio!

A Ubisoft nyereséggel zárta az elmúlt pénzügyi évet, ebben túlnyomórészt az online csatornákon érkező bevételek és a hardcore játékok játszottak közre. Az Assassin's Creed legújabb részéből tetemes mennyiséget szállítottak le a boltoknak, de tarolt az új Driver és a Rayman is.
1336377619

Assassin's Creed - videón a korai koncepció

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Ubisoft a kezdetekben nem olyan Assassin's Creedet fejlesztett, mint amit most ismerünk. Sokkal inkább emlékeztetett a Prince of Persiára a korai koncepció, s ráadásul a munkálatok olyannyira előrehaladottak voltak, hogy már játszható formában leledzett.
1336143625

Ilyen is lehetett volna az Assassin's Creed

A Ubisoft kiadott egy rakás korai koncepciós rajzot az Assassin's Creedből, melyek még 2004-ből származnak. Az elképzeléseket ugyan elvetették, de érdemes eljátszadozni a gondolattal, hogy milyen lehetett volna a játék, ha női főszereplővel és Prince of Persa-beütéssel rendelkezne.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1332745200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista, az élen még mindig a Mass Effect nemrég megjelent harmadik része áll, egyébként pedig nem kell sok meglepetéssel számolnunk, hacsak azt nem vesszük, hogy a legjobb tízben háromszor is képviselteti magát az Assassin's Creed.