Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.

Megvan az Assassin's Creed-film forgatókönyvírója

Noha a Ubisoft még októberben bejelentette, hogy nekiesik az Assassin's Creed-mozi forgatókönyvének, a szkript írójáról csak most hullott le a lepel. Azért jó tudni, hogy zajlanak a dolgok a háttérben.

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.

Brazíliában játszódhat az új Assassin's Creed

Egy portugál magazin mikrofonvégre kapta a Ubisoft Brazil ügyvezető igazgatóját, Bertrand Chaverotot, aki elhintette, hogy az Assassin's Creed-sorozat következő része a szamba országában, Brazíliában játszódhat.

Adventi naptár PlayON módra

A PlayON csapata is készül már a karácsonyra, a közelgő ünnep jegyében minden nap más játékok leárazására számíthattok a forgalmazó részéről. Ma az Assassin's Creed: Revelations van soron.

Boltokban az Assassin's Creed Anthology

Mától vásárolható meg az Assassin's Creed Anthology, az öt játékot tartalmazó gyűjteményről pedig egy trailer is érkezett a minap. Masszív 100 óra játék vár rád, ha a csomag mellett teszed le a voksod.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.

Már 2013-ban jöhet az Assassin's Creed-film?

A Ubisoft marketingfőnöke, Geoffroy Sardin elhintette, hogy a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-mozifilm munkálatai hamarosan elkezdődnek, és köszönhetően a gyors munkatempónak már jövőre a filmszínházakba kerülhet. Csak nehogy összecsapott legyen!

Érkezik az Assassin's Creed Anthology

A Ubisoft azt tervezi, hogy egyetlen markáns csomagban adja ki az eddig megjelent öt Assassin's Creedet, mellékelve az összes DLC-t is. Hivatalosan még nincs bejelentve a gyűjtemény, de az Amazon francia részlege már bizonyította a létezését. Vérbeli rajongóknak és újoncoknak kötelező.

Készül az Assassin's Creed-mozi forgatókönyve

Pörögnek az események az Assassin's Creed filmváltozata körül, a Ubisoft Motion Pictures bejelentette, hogy lepaktált a New Regency nevű filmes céggel, és azonnal belevágnak a mozi forgatókönyvírásába. Túl sok konkrétum nem látott napvilágot az üzlettel kapcsolatban.

Új Assassin's Creed III-képek, jön az Ezio Trilogy

Nyugodtan állíthatjuk, hogy az Assassin's Creed-rajongók összetehetik a kezüket örömükben, elvégre minden napra jut valami finomság számukra. Esetünkben egy raklap vadonatúj screenshot és artwork. A PS3-asok örülhetnek, elvégre bejelentették a sorozat korábbi darabjait tartalmazó Ezio Trilogyt.