Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.

AC: Revelations - befutottak az első szkennek

A Game Informer annak rendje és módja szerint leközölte a világelső előzetest az Assassin's Creed: Revelationsből, amiből mi csak profitálhatunk, hiszen új képekkel bővült a galériánk. A múlt héten kiszivárgott részletek mind-mind igazak voltak, ám most az új szereplőkről is lesz némi fogalmunk.

AC: Revelations - új részletek szivárogtak ki

Egyenesen a Game Informerből származó tudnivalókat szellőztettek meg idő előtt a NeoGAF fórumozói, melyek túl körmönfontak és konkrétak ahhoz, hogy csupán pletykaszinten beszéljünk róluk. Ha vérbeli Assassin's Creed rajongó vagy, akkor mindenképpen olvass tovább, hiszen fontos infókkal leszel okosabb.

AC: Relevations - hat stúdió dolgozik rajta

A negyedik nagygépes Assassin's Creed játékon gyakorlatilag egy egész hadsereg dolgozik, rácáfolva a rajongók azon aggodalmára, hogy egy év alatt nem lehet megváltani a világot. De igen. Rengeteg új funkciót és néhány jelentős meglepetést tartogat majd a Revelations novemberben.

Lelepleződött az Assassin's Creed: Revelations

Ezio tér vissza - immáron harmadjára - a novemberben érkező Revelationsben, így az itáliai csődör kalandjai trilógiává bővültek. Vége a találgatásoknak, orgyilkosunk ezúttal Konstantinápolyba, az Oszmán Birodalomba látogat őse, Altair nyomában, ahol ismét a templomosok keltik a zavart. Itt az első kép is!

Assassin's Creed: Revelations - itt a negyedik

A Ubisoft erősen kezdett a sejtelmes trailerekkel, ennek megfelelően folytatódik az Assassin's Creed Facebook-oldalán feltűnő kedvcsinálók sora, melyekből az igazi rajongók ki tudnak sajtolni némi használható információt. Most például egy újabb születési dátumot is kapunk, többek között.

Assassin's Creed - íme a harmadik teaser

Szerettek nyomozni? Keveset sejtető, ám jól összerakott kedvcsinálókból kihámozni a lényeget? Itt az újabb lehetőség, hogy az Assassin's Creed következő részéről újabb titkokat tudjunk meg. Egyre jobban megerősödni látszik az a tény, hogy ismét Altair lesz a játék főszereplője, persze lehet, hogy nem.

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.

Befutott az új Assassin's Creed második teasere

Újabb teaser videó látott napvilágot, természetesen ez is a Ubisoft által hivatalosan még be nem jelentett Assassin's Creed játékához, a Revelationshöz köthető. A tíz másodperces felvételből természetesen megint úgy kell kihámozni a lényeget, de hát ettől szép egy marketingkampány, nem igaz?

Kiszivárgott az új Assassin's Creed kedvcsinálója

Ez a hét, úgy tűnik, hogy a szivárgások hete. Tegnap derült ki, hogy készül az új Need for Speed, most pedig a legújabb Assassin's Creed lepleződött le idő előtt. Az eredeti bejelentés májusban lett volna esedékes, most azonban itt van nekünk a cím és az első kedvcsináló teaser.