Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.

E3 2011: AC: Revelations - Desmond teaser

Oké, Konstantinápoly tényleg elég frankó hely, Ezio brutálisabb, mint valaha, a kampós penge is bejövős fegyver, de mi a helyzet a jó öreg Desmonddal? Mégiscsak az ő története körül bonyolódik az Assassin's Creed, szigorú szemmel nézve Ezioék csupán mellékszereplők. A Ubi orvosolta ezt a problémát is.

E3 2011: AC: Revelations - a játékmenet élesben

Ahogy azt a Ubisoft megígérte, bemutatásra került az Assassin's Creed: Revelations E3-as trailere, illetve végre a tényleges gameplay pillanatokba is betekinthettünk. Az anyag tényleg ott lesz a szeren, el is illant minden kétségünk a rókabőreffektus felől, a Revelationsszel megéri majd játszani.

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.

Még több képen az Assassins Creed: Revelations

Nem telik el nap úgy, hogy ne hallanánk Ezio újabb kalandjáról, ezúttal a Game Informer jóvoltából jó pár koncepciós rajzra és screenshotra sikerült rátenyerelnünk. Minden interjúval és videóval egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy a Revelations meglepetéssekkel teli bombasikernek néz ki.

E3 2011: AC: Relevations - út az expóig

A Ubisoft kiadta előzetes E3-as kedvcsináló videóját, melyben megcsodálhatjuk, hogy milyen lázas munka folyik a montreali divízióban, hiszen nem titok: az AC: Revelations demóval azt szeretnék elérni, hogy az egész show a lábuk előtt heverjen. A stúdióban tett látogatást örökítik meg az alábbi képsorok.

Újabb látnivalókon az AC: Revelations

A Ubisoft a minap erősített meg számos olyan információt hivatalos sajtóközleményben, melyek már egy ideje amúgy is nyilvánvalóak voltak. Nem is ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy új teaser futott be, amely a június 7-én napvilágot látó teljes gameplay videó előtt tapossa ki az utat.

AC: Revelations - újabb helyszínek megerősítve

Ezio és Altair utolsó eljövetele két kontinensen, Európában és Ázsiában zajlik majd, a Game Informer információiból némileg pontosabb helyszínekről hullt le a lepel. Konstantinápoly az elsődleges város, de ezen felül számos alkalommal teszünk kiruccanást más mediterrán városokban is.

AC: Revelations - az új karakterekről bővebben

A Game Informer jóvoltából lehullt a lepel Ezio és Altair új szövetségeseiről és ellenségeiről, valamint pár multiplayer kasztról is. Mivel hőseink tetteiket egyedül képtelenek kivitelezeni, az Assassin's Creed: Revelations erős történetet generál minden szereplő köré. És ez így van rendjén.

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.

Nem kapkodják el az új Assassin's Creedet

Ahogy előzőleg az Assassin's Creed: Brotherhood kapcsán is felmerült, úgy a Revelationsszel kapcsolatban is sokan kérdezik a Ubisoftot azzal kapcsolatban, hogy az egyéves fejlesztési idő nem lesz-e kevés egy ilyen címnek. Mint korábban, a cég ezúttal is szívesen válaszol.