Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.

Betekintés a Modern Warfare 3 első DLC-jébe

Az Activision nem kevesebb, mint 20 kisebb-nagyobb letölthető tartalmat tervez a Call of Duty új részéhez. Letöltéskor elsőbbséget élveznek az Elite közösségi rendszer prémium hozzáféréssel rendelkező tagjai. Az első csomag január 24-én érkezik, látnivalókkal is tudunk szolgálni!

Megint a Battlefield 3 vezeti a hazai toplistát

Visszatért a Battlefield harmadik része, az előző heti bronzérmes eredményt aranyra váltotta, s így maga mögé utasította a Call of Duty: Modern Warfare 3-at és a FIFA 12-t is. Nagy meglepetések persze nincsenek, de az ünnep lecsengésével gőzerővel robog vissza a World of Warcraft feltöltőkártya.

Ezek voltak 2011 legnépszerűbb Xbox 360-játékai

A Microsoft nyilvánosságra hozta a maga kis listáját 2011 legnépszerűbb Xbox 360-as játékairól. A lista csak részben meglepő, valószínűleg mindenki magától is meg tudta volna tippelni az első pár helyezetett. Ezen kívül kaptunk XBLA eladási toplistát is.

A Crysis 2-t warezolták le a legtöbben

Ismét díjat nyert a Crytek és az EA, de ennek az elismerésnek vélhetőleg egyik fél sem örül túlzottan. A TorrentFreak éves jelentéséből kiderül, hogy mely játékok illegális kópiáját töltötték le a legtöbbször a torrentoldalak felhasználói. A Crysis 2 fölényesen győzött.

A GTA V túlszárnyalja a következő Call of Dutyt

Az elemzők dolga, hogy elemezzenek és aztán jósoljanak. Nos, emberünk ezt meg is tette: elemezgetett egy kört, aztán azt találta jósolni, hogy idén a Grand Theft Auto V-ből több példányt fognak eladni, mint a majd megjelenő új Call of Duty-részből. Lehetséges ez?

Nem tetszik a veteránnak a Call of Duty-reklám

Valószínűleg senki nem ivott annyit Szilveszterkor, hogy elfelejtse a Modern Warfare 3-hoz készült "The Vet and the N00b" reklámot, amiről a legtöbben azt gondoltuk, hogy nagyon vicces. Nos, egy igazi veterán katona nem osztja a véleményünket: szerinte undorítóbb már nem is lehetne.

A FIFA 12 vitte el itthon a karácsony előtti hetet

A december 25-tel záruló héten a FIFA 12 volt a legkeresettebb játék Magyarországon, utána pedig a két háborús slágercím, a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 következnek. A részletes toplistát beljebb találjátok, lássuk, mely programokra csaptak le a karácsony előtti hajrá vásárlói!

A Gamekapocs legolvasottabb hírei 2011-ben

A cikkeket letudtuk, jöjjenek a hírek. A Gamekapocs szezonzáró összegzésének következő felvonásában azt nézzük meg, az idei hírek közül melyeket olvastátok el a legtöbben, melyekre kattintottak a legtöbben. A tízes toplistáért kattintsatok tovább, érdekes lesz!

A Gamekapocs legolvasottabb cikkei 2011-ben

Közeledik a 2011-es év vége, s mivel a hétvégén vélhetően mi is vállalhatatlanra isszuk magunkat, már most megkezdjük a szezonzáró összegzést. Első körben a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit vesszük sorra az idei esztendő terméséből, lássuk, melyik írásokat kattintottátok le a legtöbbször!

Képen a Modern Warfare 3 első DLC-je

Az Infinity Ward és az Activision lassan már annyira szereti teaselni nekünk a Call of Duty új DLC-it, mintha külön játékot várnánk. Nos, a jövőre érkező első tartalmi csomagból most megkaptuk az első képet. Először persze az Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek majd.