Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1324564200

Képen a Modern Warfare 3 első DLC-je

Az Infinity Ward és az Activision lassan már annyira szereti teaselni nekünk a Call of Duty új DLC-it, mintha külön játékot várnánk. Nos, a jövőre érkező első tartalmi csomagból most megkaptuk az első képet. Először persze az Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek majd.
1324472400

Januárban jön a Modern Warfare 3 első DLC-je

Túl sok konkrétumot még nem ismerünk, de az biztos, hogy január végétől válik letölthetővé a Call of Duty: Modern Warfare 3 első letölthető kiegészítője. Az ígéretek szerint ezúttal nemcsak a térképeket kapunk, hanem Spec Ops küldetések és más nyalánkságok is szerepelnek a palettán.
1324288852

A legtöbbet keresett játékok 2011-ben a Google-n

A legnagyobb keresőóriás közzétette a 2011-es Zeitgeist listáját, melyben a leggyorsabban emelkedő keresett kifejezéseket találjuk. A Top 10-be egyetlen játék férkőzött be Steve Jobs és az iPad 2 mellé - ez pedig a Battlefield 3, rögtön az előkelő ötödik helyen.
1323867600

Lecsaptak a csalókra a Modern Warfare 3-ban

A PC-s multiplayer játékok esetében mindig is komoly gondokat okoznak a csalók, akik nem csak jogtalan előnyökhöz jutnak, de ezzel lerombolják más játékélményét is - elvégre, nem kellemes dolog, ha három falon keresztül a pálya másik végéről lőnek le.
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1323700627

Egymilliárd dollárt hozott a Modern Warfare 3

Az Activision örömmel jelentette be, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 bevételei átlépték a mágikus 1 milliárd dollárt, alig 16 nappal a megjelenés után. Lehet pezsgőt bontani Kotickéknak, napjaink egyik legjelentősebb szórakoztatóipari frencsájza van a birtokukban, mely még az Avatart is lenyomta.
1323331250

Az EA szerint jól szerepelt a Battlefield 3

A kiadó egyik fejese, Peter Moore szerint kétség nem fér hozzá, hogy a Battlefield 3 jól szerepelt a Modern Warfare 3 elleni harcban. A korábbi EA Sports-vezér elmondta, hogy az elvárásoknak megfelelően szerezték meg a kívánt piaci részesedést, fel sem merült ennek az ellenkezője.
1323255600

Mégis Call of Dutyn dolgozik a Sledgehammer

Habár a Sledgehammer Games a Modern Warfare 3 befejezése után azt mondta, a sorozat következő részén már nem dolgozik együtt más stúdiókkal, azt sosem hallottuk, hogy a jövőben nem Call of Duty-játékokon fogn munkálkodni. Így történhetett meg az elkerülhetetlen.
1322827200

Call of Duty: MW3 - a noob és a veterán visszatér

Hatalmas sikert aratott a Call of Duty: Modern Warfare 3 élőszereplős reklámja, melyben Johah Hill és Sam Worthington, azaz a noob és a veterán igyekeztek (nem) lebontani New Yorkot az oroszok elleni összecsapásban. Most itt a legújabb reklám kevesebb akcióval, de több humorral.
1322564453

Jobb szolgáltatást ígér a Call of Duty: Elite trailer

Habár nem ment zökkenőmentesen a Call of Duty közösségi rendszerének startja, az Activision mégis bizakodik, hogy a jövőben a játékosok élete csak jobb lesz az Elite-nek köszönhetően. Vajon tényleg ilyen rózsás lenne a helyzet? Az új trailer szerint napokon belül simább lesz a szolgáltatás.