Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1322463722

Úton az első Modern Warfare 3 DLC?

A Kotaku magazin szellőztette meg az első információkat a Call of Duty: Modern Warfare 3 első letölthető csomagjáról, s vele együtt egy kiszivárgott screenshotot is. A pletykák szerint öt új multiplayer térképet tartalmazna a pack, ingyenes lenne az Elite prémium tagjainak.
1321880400

Itthon is lenyomta a Skyrimet a Modern Warfare 3

Gyakorlatilag papírforma szerint zárult a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésének hete, a két játék aratott le minden babért, de ahogy például az Egyesült Királyságban, úgy nálunk is az új Call of Duty diadalmaskodott a Skyrim felett végül.
1321862412

Modern Warfare 3 - lecsapott a bankalapács

Úgy látszik, nem csak a levegőbe beszélt az Infinity Ward, amikor azt mondta, hogy nem tolerálja a csalást a Modern Warfare 3 multiplayerében. Ennek okán, több mint 1600 olyan játékos hozzáférését törölte, akik nem megengedett eszközökhöz nyúltak. S még nincs vége.
1321603200

Call of Duty: Modern Warfare 3 - 775 millió dollár

A Call of Duty marketingkampányához már évek óta hozzátartozik, hogy az Activision az aktuális epizód megjelenése után is gőzerővel promózza a játékot, az eladási adatok és rekordok ismételgetésével sulykolja a játékosokba: ezzel a címmel játszani kell! Itt a legutóbbi helyzetjelentés.
1321455600

Activision Blizzard-részvényeket adott el a Vivendi

A Calll of Duty: Modern Warfare 3 után szárnyalnak az Activision Blizzard részvényei, nem csoda, hogy a többségi tulajdonos Vivendi pont ezt az időszakot választotta arra, hogy elsózzon belőlük néhány darabot némi pénzmagért cserébe. Még így is a vállalatnak van a legtöbb tulajdona a kiadóban.
1321434053

Problémák a PC-s Call of Duty: Elite körül

Éppen elég probléma a PC-s felhasználók körében, hogy a népszerű háborús shooter közösségi szolgáltatása mindmáig nem tette tiszteletét ezen a platformon, de a készítők legutóbbi Twitter-üzenete alapján nagyobb a gond, mint azt gondolnánk. Lehet, hogy soha nem lesz PC-s CoD: Elite?
1321286400

Élen a Modern Warfare 3, második a Skyrim

Legalábbis az Egyesült Királyságban, ami továbbra is a játékok egyik legnagyobb felvevőpiaca. Az élen persze továbbra is a Call of Duty új része trónol, viszont érdekes módon kevesebbet adtak el belőle, mint a Black Opsból. A Skyrim azonban rögtön a második helyen nyitott.
1321099213

Battlefield 3 vagy Modern Warfare 3 - Te döntesz!

Most, hogy az idei év két legnagyobb háborús játéka végre a kezünkben van, lassan levonhatjátok a konzekvenciát: szerintetek melyikük lett a befutó? A szavazáshoz nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a Facebook-oldalunkra és nyomatékot adni véleményeteknek.
1321025400

MW3 - a legnagyobb szórakoztatóipari megjelenés

Beigazolódott, amit már amúgy is mindenki borítékolt jó előre: a Modern Warfare 3-é lett a "biggest entertainment launch ever" címe, vagyis minden idők legnagyobb szórakoztatóipari startja. Az elsőnapos bevételek átszakították a plafont, ami valószínűleg mostanában nem is épül vissza.
1320915611

Modern Warfare 3 - eladási rekord az első napon

Sokan tehetjük fel a kérdést: mikor lesz a csúcson a Call of Duty-frencsájz? Mikor éri el legmagasabb eladott darabszámot? Évről-évre rekordot dönt a széria, nincs ez másképpen ezúttal sem. A Modern Warfare 3 az iparág legjobb startját mutatta fel, miután 9,3 millió darabot adtak el belőle az első napon.